Werken bij Cendris

Teamleider Financiële Administratie

Noord-Nederland
Friesland Groningen
Administratief Finance & Administratie
38 uur per week
Je verdient tussen de €2.150,- en €3.205 op basis van ervaring en een fulltime dienstverband.

Wat ga jij doen

Jij hebt kennis of ervaring opgedaan op de financiële administratie, en bent opzoek naar een vervolgstap, een doorgroei in je carrière. Eentje waarbij je, je initiatief nemende en coachende competenties verder kunt ontwikkelen. Coachend leidinggeven, signaleren, zoeken naar mogelijkheden met betrekking tot efficiency en verbetervoorstellen, het spreekt jou aan! Als teamleider financiële administratie is er veel ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. Dit is ook belangrijk want in deze doorgroei functie sta je aan de start van een nieuwe uitdaging. Welke verantwoordelijkheden jij zoal kan verwachten in deze functie?

 • Omgaan met details: Ondersteunend aan de business controllers zorg jij voor de algehele boekhouding, maandafsluitingen, jaarafsluitingen, aangifte BTW, de grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie. Een secure taak waarbij jij continu oog houdt voor detail.
 • Kwaliteitsgerichtheid:jij houdt oog voor de kwaliteit van de output van jezelf en je team. Je geeft verbetervoorstellen aan de financiële director of de business controllers om hiermee een stuk kwaliteit te waarborgen. Je neemt ook je team mee in verbeterpunten.
 • Meewerkend leidinggeven:Jouw team gaat bestaan uit 2 financieel administratief medewerkers + jijzelf. Door je coachende manier van leidinggeven weet je, je team te motiveren om het werk zo goed mogelijk te doen. Je helpt ze ook bij financiële vraagstukken.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met mij: wiepie.van.der.veen@cendris.com.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt, hoe en wanneer je dat doet is geheel aan jou! Thuiswerken? Uiteraard kan dat.
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 9, dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €2.150,- en €3.205 op basis van ervaring en een fulltime dienstverband.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld!
 • Doorgroeifunctie: We willen bij deze functie de ruimte bieden aan geïnteresseerden die vanuit hun huidige werkzaamheden/opleiding de doorgroei willen maken naar een meewerkend, leidinggevende functie.
 • Contract en werkuren: We kijken graag samen met jou naar een passend contract voor langere tijd. Ook qua uren. In overleg horen we graag of jij 36, 38 of 40 uur in dienst komt. Minder uren werken? Neem dan contact op.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen. We vinden het belangrijk mensgericht te werken, en ook mensgericht met elkaar om te gaan. We laten jou graag kennismaken met onze informele werkcultuur.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau: Je bezit een afgeronde HBO opleiding, of aantoonbare werkervaring.
 • Ervaring; Ervaring op de financiële administratie of accountancy en zelfstandig een administratie kunnen voeren. Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pre; We bieden ruimte voor Young Professionals om op deze functie te reageren.
 • Integriteit:, Jij kunt sociale en ethische normen waarborgen, ook wanneer de druk om het minder nauw te nemen groot is.
 • Resultaatgerichtheid: Jij kunt handelingen en besluiten verrichten om hiermee het beoogde resultaat te behalen en waarborgt gestelde deadlines.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures