Werken bij Cendris

Teammanager klantenservice Menzis

Groningen
Groningen
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid Training & opleiding
Bepaalde tijd
38 uur per week
Je verdient tussen de €2352,- en €3105 op basis van een full-time werkweek. Inclusief 8% vakantiegeld

Wat ga jij doen

Medewerkers kennen en... motiveren goede resultaten te behalen. Het past bij jou, want jij stuurt graag aan op een betrokken en mensgericht team, wat oog houdt voor tevreden en goede resultaten voor de klantenservice van Menzis. Als teammanager word je er enthousiast van om continu bezig zijn met je medewerkers, hun groei, ontwikkeling en daaruit voortvloeiende resultaten. Vanuit een signalerende rol weet je knelpunten te vertalen naar verbeterplannen. Als ‘menZismens’ zijn je verantwoordelijkheden breed en uitdagend, taken waarbij ruimte is voor jouw creativiteit en leidinggevende capaciteiten. Denk hierbij aan:

 • Coachen en begeleiden; Je fiatteert uren, voert BILA gesprekken met je medewerkers, bent betrokken bij ziekteverzuim, schakelt met je coaches die de medewerkers inhoudelijk op werkzaamheden coachen, en begeleid daar waar nodig.
 • Resultaatgerichtheid;Je kijkt kritisch naar zaken zoals: afhandeltijd, Net PromoterScore en klanttevredenheid. Je zoekt hierover het gesprek met je team op, en weet hen te motiveren.

Hoe meer je in de functie groeit, hoe breder je takenpakket kan worden. Denk aan kalibratiesessies met onze klant Menzis, of aansluiten bij overleggen met de Customer Operationalmanager.

Heb je vragen over deze functie? Neem gerust contact met mij op via: wiepie.van.der.veen@cendris.com

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt, hoe en wanneer je dat doet is geheel aan jou! Thuiswerken? Uiteraard kan dat.
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 9. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €2352,- en €3105 op basis van een full-time werkweek.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld!
 • Cendris Coins: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop!
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen en waar veel ruimte is voor creativiteit.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Dit geldt ook voor het team van Menzis, waar je samen met 2 andere teammanagers, een team vormt.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau: en bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring als teammanager in de klantcontactbranche.
 • Flexibiliteit: De klantenservice van Menzis heeft veel te maken met pieken en dalen. Bijvoorbeeld het eindejaarswerk (sept t/m jan) Dit maakt dat je soms hele drukke, en soms hele rustige weken hebt. Deze dynamiek past bij jou.
 • Verbondenheid: Je zoekt uit jezelf contact met collega’s, bijvoorbeeld om te sparren over ideeën of verbeterprocessen..
 • Resultaatgericht: Je hebt oog voor de resultaten en verwachtingen van de klant EN de medewerker. Een mooi resultaat, geeft jou energie en voldoening

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures