Werken bij Cendris

Grafisch Designer 36-40 uur

Rotterdam
Zuid-Holland
Commercie Content
Bepaalde tijd
Je verdient tussen de 1.800 en 2.300 euro bruto per maand inclusief 8% vakantiegeld.

Wat ga jij doen

Als Grafisch Designer vertaal jij uitvragen van de verschillende divisies binnen Yource naar heldere en informatieve animaties. Naast het ontwerpen van animaties kan je ook jouw creatieve ei kwijt in het ontwerpen van nieuwe bekers voor de members of ondersteun je bij de branding van de jaarlijkse kerstpakketten. In gesprekken met collega’s neem jij aan adviesrol aan. Jij informeert hen hoe je innovatieve concepten omzet naar steengoede visuals in onze huisstijl. Deadlines verlies je niet uit het oog en je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd. Kan ik niet komt niet voor in jouw woordenboek! Je bent zo enthousiast over je werk dat je naast de lopende projecten ook op eigen initiatief animaties ontwerpt. De verschillende designs ontwerp je in Illustrator, Photoshop, InDesign en After Affects.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met: jose.keijman@cendris.com Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Yource Recruitment in behandeling worden genomen.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er
 • Inschaling: Het instroomsalaris bedraagt tussen de 1.800 - 2.300 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en werkervaring.
 • Werkuren: We kijken graag naar het aantal uren wat past bij jou en de functie. We laten de keuze graag aan jou of je deze functie in 36, 38 of 40 uur wilt gaan doen.
 • Ontwikkeling: Je komt te werken bij een groeiende organisatie die blijft innoveren en jij groeit en innoveert met ons mee;
 • Laptop en telefoon: Een krachtige laptop in bruikleen om jouw designs vorm te geven en een telefoon om jouw collega’s te woord te staan.
 • Het team: Yource past bij jou als je ambitieus bent en graag samenwerkt met een team van creatieve en ambitieuze specialisten.

Wat vragen wij

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Grafisch Designer waarbij je corporate designwerk hebt gemaakt voor een organisatie;
 • Afgeronde grafische opleiding met aanvullend een masterclass: Corporate Design;
 • Jij kan uitstekend overweg met programma’s als: Illustrator, Photoshop, Indesign en After Affects;
 • Jij omschrijft jezelf als: creatief, professioneel, betrouwbaar, ondernemend en zelfstandig.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures