Werken bij Cendris

Communication Engineer

Landelijk
Landelijk
Data & Analyse Kwaliteit & klanttevredenheid
Vast
Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €3003,- en €3964- op basis van ervaring en een full-time werkweek.

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Communication Engineer? Dan is het jouw ambitie om onze organisatie en het klantcontact van onze partners naar een hoger niveau te tillen en voorop te lopen met de nieuwste innovaties. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en implementatie van het huidige en toekomstige callcenterplatform. Als Adviseur ben je betrokken bij verbetervoorstellen. Jij zorgt voor het technisch en functioneel ontwerpen en inrichten van klanten, campagnes en projecten. Je krijgt energie van het bouwen, testen en beschikbaar stellen van maatrapportages richting in- en externe klanten. Je taken zijn breed en uitdagend, waarbij veel ruimte is voor jouw kwaliteit-en resultaatgerichtheid, denk hierbij aan:

 • Communiceren: Jij bent vaak het eerste aanspreekpunt van de klant bij incidenten, problemen en veranderingen en daarom zijn jouw communicatie skills goed ontwikkeld;
 • Analyseren: Jij weet te achterhalen wat de wensen van onze klanten en opdrachtgevers zijn en je voorziet hen van deskundig advies over de inrichting van de contactcenteromgeving en IVR.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met: jose.keijman@cendris.com Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Yource Recruitment in behandeling worden genomen

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er!
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 10. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €3003,- en €3964- op basis van ervaring en een full-time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk aan een fotograaf of deelname aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Laptop en telefoon: Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden uiteraard voor jou geregeld!
 • Het team: Cendris/ Yource past bij jou wanneer jij van een toegankelijke, informele werkcultuur houdt waar ruimte is voor eigen inbreng.

Wat vragen wij

 • MBO4 diploma: bijvoorbeeld systeem-en netwerkbeheer, Informatica, ICT, Programmeren;
 • Je hebt ervaring met Exchange omgevingen;
 • Je hebt ervaring met het bouwen, wijzigen en implementeren van callflows;
 • Je hebt ervaring met Windows servers en callcenterplatvormen (Genesys is een pre)!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures