Werken bij Cendris

Full Stack Developer

Landelijk
Landelijk
Content ICT
Vast
Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €3003,- en €3964- op basis van ervaring en een full-time werkweek.

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Full Stack Developer? Dan voel jij je verantwoordelijk voor alles wat met web-ontwikkeling te maken heeft! Het is jouw passie mee te bouwen aan het doorontwikkelen van onze Community Portal. Jij weet als geen ander dat deze portal cruciaal is in onze strategie en dé plaats is van waaruit we met potentiële kandidaten, onze members en partners communiceren. Samen met onze Content Specialisten en Digitale Strategen ga JIJ het verschil maken! Het bouwen aan onze Community Portal, jij krijgt er energie van. Will jij graag samenwerken met het ICT Robotics & Applications Team van Yource? Word dan onze nieuwe Full Stack Developer! Omdat het een relatief klein team betreft, krijg je met veel aspecten van onze business te maken, communicatie is hierin THE KEY! Je taken zijn breed en uitdagend, denk hierbij aan:

 • Analyseren: Jij gaat je bezig houden met het vertalen en realiseren van wensen in werkende oplossingen en bent de koning op het gebied van integraties (API’s);
 • Creativiteit: Met jouw creatieve inzichten ga je ons zowel qua uitvoering als advisering vooruit helpen;

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met: jose.keijman@cendris.com.
Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Yource Recruitment in behandeling worden genomen.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er!
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 10. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €3003,- en €3964- op basis van ervaring en een full-time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk aan een fotograaf of deelname aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Laptop en telefoon: Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden uiteraard voor jou geregeld!
 • Het team: Cendris past bij jou wanneer jij van een toegankelijke, informele werkcultuur houdt waar ruimte is voor eigen inbreng.

Wat vragen wij

 • Minimaal een HBO diploma in een technische richting en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van HTML/CSS en overweg kunnen met git (GitHub/ GitLab);
 • Beheersen van meerdere laten, zoals: PHP, Javascript en Python. Kennis van goed API-design en kennis van ReST/JSON/SOAP;
 • Ervaring met CMS, onze sites zijn gebouwd in Drupal. Ervaring met MySQL/MariaDB, kennis van Microsoft SQL Server is een pre!
 • Stuur je motivatie + CV voor 30 april naar: werkenbij@cendris.com

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures