Werken bij Cendris

HR adviseur - Valencia

Valencia
Administratief HR
Bepaalde tijd
36 uur per week
Je verdient tussen de 2350 en 3100 euro bruto per maand inclusief 8% vakantiegeld.

Wat ga jij doen

Als HR Adviseur aan het werk in het zonnige Valencia! In deze functie heb je contact met iedere medewerker, van klantenservicespecialist tot manager. De meest diverse vragen en situaties komen voorbij; de Spaanse cultuur, wetgeving en arbeidsrecht, maar ook situaties waar we als werkgever te maken kunnen krijgen met de verstrengeling van privé- en werk van medewerkers. Veel medewerkers in Valencia delen namelijk een Cendris appartement.

 • Zowel gevraagd als ongevraagd adviseren van management.
 • Het beantwoorden van HR gerelateerde vragen en het zijn van een luisterend oor en vertrouwenspersoon.
 • Aansluiten bij (o.a. disciplinaire) gesprekken van managers met medewerkers en ondersteunen bij goede dossiervorming.
 • Het verwerken van personeelsgegevens van nieuwe en bestaande medewerkers in samenwerking met de HR administratie, inclusief het aanleveren van de juiste salarisgegevens aan het salariskantoor.
 • Het Nederlandse HR beleid goed vertalen en dit (waar mogelijk) vormgeven in Spanje. Hiervoor werk je nauw samen met jouw HR collega’s in Nederland.
 • De locatie Valencia kenmerkt zich door een populatie van veelal jong volwassenen, die een jaar in het buitenland willen werken. Om de medewerkers goed te kunnen begeleiden, is het spreken van de Spaanse taal erg belangrijk.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een mail naar: wiepie.van.der.veen@cendris.com Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Stuur een mail naar: jeannet.van.heuven@cendris.com

Wat bieden wij

 • Inspirerende werkomgeving: Werken in Valencia! Zon, zee strand! Wanneer wenselijk kunnen we meedenken in de huur van een appartement. Kosten hiervoor zijn: 450 euro + 60 euro G/W/E
 • Inschaling: Je salaris valt onder Spaanse voorwaarden. Je verdient tussen de 2350 en 3100 euro bruto per maand, o.b.v. werkervaring. Dit is inclusief 8% vakantiegeld.
 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Vrijheid in deze functie ga je zeker vinden.
 • Jij bent uit-munt-end!: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld cadeaukaarten of elektronica
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld een fotoklus voor een open dag.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen! Onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Jij gaat met nieuwe en ervaren collega’s bouwen aan de verdere groei en professionalisering van onze Spaanse vestiging;

Wat vragen wij

 • Ervaring en opleidingsniveau: je hebt een achtergrond op HR gebied (minimaal 3 jaar), je bezit HBO werk- en denkniveau en bent betrouwbaar, nuchter en empathisch. Ook ben je bekend met de Spaanse arbeidswetgeving.
 • Accuraat: Je herkent jezelf in een accurate werkwijze, want een klein “foutje” kan soms grote gevolgen hebben, al helemaal wanneer je werkt met personeelsgegevens.
 • Rationeel: Je bent in staat met gezond verstand naar situaties te kijken en weet altijd de balans te vinden tussen wat goed is voor Cendris en wat goed is voor de medewerker. Het is belangrijk dat je hierin ook een onafhankelijke positie durft in te nemen.
 • Vakinhoudelijke kennis: Je bent vakinhoudelijk sterk. Hierdoor kun je iedereen goed helpen, waardoor je jezelf snel dé persoon maakt om naartoe te komen met vragen of advieswensen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures