Werken bij Cendris

Customer Operations Manager PostNL Social & Chat (fulltime)

Leeuwarden
Friesland
40 uur per week

Wat ga jij doen

Aanpakken, vooruit kijken, het belang van je klant EN van je team voor ogen houden. Jij weet dat de markt verandert, en hiermee ook de variatie aan vragen die jouw klant en je team aan je stelt. Jij kan daar mee omgaan, sterker nog dit geeft je energie. Wat je ook energie geeft is de klantcontactbranche en de ontwikkelingen hierin op het gebied van social media, want in jouw werkzaamheden als Cumstomer Operations Managers bij Cendris, ben je daar dagelijks mee bezig.

Samen met Sven en Robin, die als teammanager op de afdeling werken, ben jij verantwoordelijk voor de afdeling PostNL Social en Chat. Jij en het team herkennen de praktische problemen en vinden creatieve en innovatieve oplossingen om problemen op te lossen en te voorkomen. Jij weet snel en direct te reageren op een hulpvraag vanuit PostNL. Stel; er is brand geweest in een sorteercentrum of er zijn 100.000 pakketten blijven staan door een storing. Dan weet jij samen met je team acties te bedenken waardoor het online klantcontact in een soepele flow wordt opgevangen, beantwoord of zelfs beperkt. Ad hoc aanpakken dus! Vooruit kijken doe je ook want je bedenkt hoe je de afdeling, en de online kanalen die hier bij horen, voor de lange termijn voor PostNL gaat inzetten.
Jouw verantwoordelijkheden hierbij varieren van het coachen en aansturen van de teammanagers tot aan het realiseren van de operationele activiteiten en de brutomarge die jouw klant je meegeeft.

Het is voor jou geen vreemde uitspraak wanneer iemand roept dat “KPI’s” behaald gaan worden.  Hetzelfde geldt voor klanttevredenheid, afhandeltijd, kwaliteit en compliancy. Jij bepaalt de koers en geeft richting. Door je  focus en gestructureerde samenwerking met de ervaren teammanagers behaal je de gewenste resultaten. De kaders van de opdrachtgever zijn leidend, je werkt daarbij intensief samen met de opdrachtgever en operationele  collega’s van andere afdelingen om je doelen te behalen. Flink wat contacten dus! Gelukkig heb jij geen moeite met communiceren.

Je geeft direct leiding aan twee teammanagers en indirect leiding aan een trainer, vier coaches en ongeveer 90 contactspecialisten. Je leidinggevende is de operational director van Cendris, daarnaast rapporteer je  functioneel aan de servicemanager van PostNL.

Zoals je leest moet je veel ballen in de lucht houden. PostNL is een grote organisatie, je hebt veel interne contacten, waarbij je samen met je team zorgt dat alle bootjes dezelfde kant opvaren en dat je opdrachtgever tevreden is.

 

Wat bieden wij

 • Een salaris tussen €3367 en €4400,- welke wordt ingeschaald op basis van jouw ervaring.
 • Werkuren, die samen met jou worden afgestemd. De openingstijden zijn in ieder geval erg flexibel: ma t/m vrij van 08:00 – 23:00 uur, zaterdag van 08:00 – 19:00 uur en op zondag van 10:00 – 19:00 uur. We hebben zelfs mogelijkheden om ‘s nachts te werken voor de avondmensen, vanwege onze 24-uurs service;
 • De ruimte om als ‘ondernemer’ keuzes te maken en beslissingen te nemen om de afdeling the next step te laten maken
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. We hebben graag oog voor elkaar en voor #demensenvancendris.
 • Een organisatie waar ruimte is voor inbreng, creativiteit en ontwikkeling van medewerkers.

Wat vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met social, chat (bot) en online kanalen.
  • Een standvastige stuurman; de zee om je heen is onvoorspelbaar, maar jij weet je koers te behouden en zorgt dat iedereen aan boord blijft.
  • Een motivator en inspirator; je viert altijd je successen met je team! Dit doe je op de vrijdagmiddagborrel of tijdens een avondje bowlen Je weet precies hoe je moet bewegen in dit hechte team, je bent onderdeel van, maar je bent wel een leider
  • Een creatief brein, zowel in het bedenken van oplossingen en nieuwe werkwijzen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij bent net wat creatiever en denkt out of the box
  • Een onderzoekende mentaliteit; je weet van tevoren hoe de cijfers er voor die week uit gaan zien en hebt tegelijkertijd nagedacht over hoe je daarop gaat sturen en wat je daarvoor nodig hebt.
  • Interesse? Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met marieke.been@cendris.com Coördinator recruitment.
  • Procedure? We maken graag tijdens een eerste gesprek kennis met elkaar. Tijdens de selectie zijn we ook benieuwd naar hoe goed jij met cijfers bent en of je weet welke effecten je teweegbrengt door bepaalde knoppen te bedienen. Als je wat verder in de procedure komt mag je ons als opdrachtgever daar in een presentatie alles over vertellen aan de hand van een case.

 

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ondernemerschap, aandragen van nieuwe ideeën en open staan voor veranderingen zijn voor Cendris een way of working. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

PostNL, je kent het wel. Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat pakketten en brieven op tijd bezorgd worden. Voor zowel zakelijke klanten als voor de consument. De webcare afdeling van PostNL bij Cendris is een informele en gezellige afdeling. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen.

Vragen?

Jonna Visser

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures