Werken bij Cendris

Desktop Engineer

Leeuwarden
Friesland
ICT IT
Vast
Instroomsalaris tussen €1.985,- en € 2.620,-

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Desktop Engineer? Dan voel jij je verantwoordelijk voor het beheren en installeren van servers, werkplekken, patches en updates! Je krijgt energie van het installeren, configureren, beheren en onderhouden van de servers en werkplekken op de vestigingen. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden verzorg je de eerste- en tweedelijns ondersteuning aan de gebruikers en adviseert hen over het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de computer en systemen. Jij begrijpt als geen ander dat het correct signaleren, bewaken en registreren van storingen essentieel is, en het is jouw passie deze zo snel mogelijk op te lossen.  Je werkzaamheden zijn breed en uitdagend, waarbij veel ruimte is voor jouw probleemoplossend vermogen, denk hierbij aan:

Creativiteit: Binnen de kaders van het beleid pas je configuraties aan, er wordt van jou verwacht dat je hierin mee denkt en met verbetervoorstellen komt;
Resultaatgerichtheid: Je zorgt voor optimale stabiliteit en performance, zodat gebruikers zich zorgeloos op hun werk kunnen focussen.
Analyseren: Je legt snel verbanden, met jouw kritische blik weet je processen verder te optimaliseren.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met mij op: jose.keijman@cendris.com

 

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er.
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 7. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €1.985,- en € 2.620,- op basis van ervaring en een full-time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk aan een fotograaf of deelname aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Laptop en telefoon: Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden uiteraard voor jou geregeld!
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Wat vragen wij

 • Een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
 • Kennis en ervaring op het gebied van ICT en werkplekbeheer;
 • Je beschikt over kennis van MS 2008/2012 en 2016 server, Active Directory en Terminal Server;
 • Je hebt ruime kennis van Windows 7 & 10.
 • Stuur je motivatie + CV voor 27 februari naar: werkenbij@cendris.com

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures