Werken bij Cendris

Administratief medewerker PostNL Leeuwarden | Tijdelijk

Leeuwarden
Friesland
Administratief Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
€9,87

Wat ga jij doen

Als medewerker van de backoffice ben jij een echte multitasker en ben je een kei in het opsporen van zoekgeraakte pakketjes. Jouw collega’s van de frontoffice maken een onderzoek aan op het moment dat zij de klant niet verder kunnen helpen met hun zoekgeraakte pakketje. Dit onderzoek komt bij jou terecht waarna jij op zoek gaat naar dit pakketje binnen PostNL. Heb je het pakketje gevonden? Top! Dan koppel jij dit telefonisch terug aan de klant en is het dus aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel terug denkt aan het contact met PostNL! Het is daarbij belangrijk dat je communicatief vaardig bent omdat een pakketje ook wel eens niet wordt gevonden, of het kan ook zo zijn dat je een klacht krijgt over een pakketbezorger.

Je werkt op een afdeling waar een leuke informele sfeer hangt en iedereen het heerlijk vindt dat hij of zij een persoonlijke invulling mag geven aan hoe ze reageren op klachten en vragen.

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon; van €9,87 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90)
 • Openingstijden; van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-17:00
 • Contracturen; onze voorkeur gaat uit naar contracten van 28-36 of 32-40 uren
 • Betaalde training; een betaalde training van 2 weken waarbij wij jou klaarstomen voor de functie! Ook erna is er begeleiding om jou te helpen. Dit zal op kantoor zijn waarbij wij de regels van het RIVM in acht nemen;
 • Doorgroeimogelijkheden; naar functies als contactspecialist, wij denken graag met je mee!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met het werken met een computer en bent hier ook vaardig in;
 • Een klantgerichte en flexibele instelling;
 • Je bent communicatief vaardig en je kunt omgaan met weerstand. Daarnaast heb jij de skills om de klanten van PostNL te woord te staan wanneer je niet direct de juiste oplossing kunt bieden.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

PostNL, je kent het wel. Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat pakketten en brieven op tijd bezorgt worden. Voor zowel zakelijke klanten als voor de consument (jij en ik). De administratieve afdeling van PostNL bij Cendris is een informele en gezellige afdeling. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen. 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures