Werken bij Cendris

(Meewerkend) Teamleider Financiële Administratie

Noord-Nederland
Friesland Groningen
Administratief Finance & Administratie
Vast
instroomsalaris tussen €2.150,- en €3.205 op basis van ervaring en een fulltime dienstverband

Wat ga jij doen

Jij vindt uitdaging in cijfers en coachend leidinggeven. Signaleren, zoeken naar mogelijkheden met betrekking tot efficiency en facturatie en verbetervoorstellen, het spreekt jou aan. Als teamleider Financiële administratie is er veel ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. Dit is ook belangrijk want in deze functie sta je aan de start van een nieuwe uitdaging waarbij jouw expertise onderdeel uitmaakt van een implementatieproces. Welke verantwoordelijkhedenjij zoal kan verwachten in deze functie?

 • Omgaan met details: Ondersteunend aan de business controllers zorg jij voor de algehele boekhouding, maandafsluitingen, jaarafsluitingen, aangifte BTW, de grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie. Een secure taak waarbij jij continu oog houdt voor detail.
 • Kwaliteitsgerichtheid: jij houdt oog voor de kwaliteit van de output van jezelf en je team. Je geeft verbetervoorstellen aan de Finance Director of de Business Controllers om hiermee een stuk kwaliteit te waarborgen. Je neemt ook je team mee in verbeterpunten.
 • Meewerkend leidinggeven: Jouw team gaat bestaan uit 2 administratief medewerkers + jijzelf. Door je coachende manier van leidinggeven weet je, je team te motiveren om het werk zo goed mogelijk te doen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met mij: wiepie.van.der.veen@cendris.com.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt, hoe en wanneer je dat doet is geheel aan jou! Thuiswerken? Uiteraard kan dat.
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 9, dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €2.150,- en €3.205 op basis van ervaring en een fulltime dienstverband.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld!
 • Cendris Coins: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in onze Coins shop!
 • Contract en werkuren: We kijken graag samen met jou naar een passend contract voor langere tijd. Ook qua uren. In overleg horen we graag of jij 36, 38 of 40 uur in dienst komt. Minder uren werken? Neem dan contact op.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen. We vinden het belangrijk mensgericht te werken, en ook mensgericht met elkaar om te gaan. We laten jou graag kennismaken met onze informele werkcultuur.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau: Je bezit een afgeronde HBO opleiding, of aantoonbare werkervaring.
 • Ervaring; Ruime ervaring op de financiële administratie en zelfstandig een administratie kunnen voeren. Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pre;
 • Integriteit:, Jij kunt sociale en ethische normen waarborgen, ook wanneer de druk om het minder nauw te nemen groot is.
 • Resultaatgerichtheid: Jij kunt handelingen en besluiten. verrichten om hiermee het beoogde resultaat te behalen en waarborgt gestelde deadlines.
 • Stuur je CV en motivatie voor 8 februari naar werkenbij@cendris.com.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures