Werken bij Cendris

Trainingsspecialist Customer Service. Landelijk | 32-40 uur

Landelijk
Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
een instroomsalaris tussen de 2500 en 2900 euro bij een Fulltime dienstverband o.b.v. ervaring.

Wat ga jij doen

Werk je bij ons als trainingsspecialist? Dan heb je een eigen account waar je trainers coacht, kwaliteit van trainingen waarborgt en sparringpartner voor de managers bent. Wat zo’n account inhoudt? Als facilitair klantcontact center, werken wij met verschillende klanten; accounts. Het kunnen aanbieden van goed gefaciliteerd klantcontact, is voor ons erg belangrijk. Jij als trainingsspecialist draagt hier vanuit jouw expertise ook aan bij! Want één of meerdere van deze accounts, wordt aan jou gekoppeld! Je verantwoordelijkheden zijn best breed en uitdagend. Taken waarbij ruimte is voor jouw zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Denk bijvoorbeeld aan; 

Trainers binnen je team;

 • Het coachen van en sparren met de trainers binnen je account(s);
 • Het ontwikkelen van de didactische vaardigheden en competenties van de trainers;

Opdrachtgevers en organisatie;

 • Het sparren met onder andere de operationeel manager,  om samen de next step te bepalen voor onze klanten/accounts. Bijvoorbeeld het door ontwikkelen van coaches.
 • Opdrachtmatig samenwerken met andere afdelingen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een trainings- of verbeterprogramma in samenwerking met de HR afdeling. Het kan ook zijn dat ICT je vraagt een trainingsprogramma te schrijven voor  een nieuw system;

Kwaliteitswaarborging en ontwikkeling;

 • Het waarborgen van de kwaliteit van trainingen die ontwikkeld zijn door de trainers binnen het account;
 • Het ontwikkelen, en wanneer nodig geven van bijvoorbeeld trainingen voor staff- en management. (bijvoorbeeld intervisietraining);
 • Soms komt het ook voor dat je een training ontwikkelt of geeft bij de klant zelf (extern).
 • Ontwikkelen van nieuwe producten en diensten t.b.v. de ontwikkeling van zowel de medewerker als het project van de opdrachtgever

 Natuurlijk is je takenpakket breder dan de korte opsomming hierboven. Bij Cendris werken we bijvoorbeeld veel met E-learning en online leertrajecten. Het is belangrijk dat je hier raakvlakken en kennis van hebt, want veel vragen en kwaliteitsvoorstellen zullen hier op gericht zijn.

De afdeling van Kees;

Kees is een druk baasje: hij geeft leiding aan een aantal teams die samen de afdeling Kennismanagement vormen: Training & Development, Kwaliteit & Klanttevredenheid, Content & Communicatie. Jij gaat werken in het team Training & Development, dat bestaat uit vier Trainingspecialisten en drie Developers Blended Learning.

Ben je enthousiast, of wil je meer weten? Bel, app of mail ons gerust! We maken graag kennis

Wat bieden wij

 • Beloning: Bij Cendris valt deze functie in functieschaal 8. Dit betekent een instroomsalaris tussen de 2500 en 2900 euro bij een Fulltime dienstverband o.b.v. ervaring.
 • Inspirerende werkomgeving: De werkzaamheden van trainingsspecialist brengen je op verschillende plekken in het land! De locaties van Cendris zijn door het hele land verspreid, bijvoorbeeld; Groningen, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Breda. Elke vestiging heeft zijn eigen inspirerende werkomgeving.  
 • Urencontract in overleg; Deze functie is fulltime in te vullen (40 uur). Werk je liever parttime? Dan is 32 of 36 uur ook mogelijk.
 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat jij je doelen haalt en je afspraken na komt. We geloven hierbij in eigen verantwoordelijkheid en tijdsindeling. Natuurlijk rekening houdend met de momenten dat je op een vast tijdstip een overleg of training hebt.  
 • Thuiswerken én op kantoor; Bij Cendris stellen we het vertrouwen in onze medewerkers. Woon je wat verder weg? We zien je natuurlijk graag op kantoor, maar begrijpen het ook wanneer je er voor kiest een of meerdere dagen thuis te werken. Deze mogelijkheid is er!
  Ten tijde van Corona werken alle medewerkers thuis.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld.
 • Uitzicht op vast dienstverband; We kijken graag met jou of er van beide kanten een match is. Na een tijdelijk contract van een half jaar, bespreken we graag een vast dienstverband.

Wat vragen wij

HBO werk en denkniveau;

 • Min. 3 jaar werkervaring; Het betreft een specialistenfunctie waarbij je collega’s coacht en kwalitatief verder ontwikkeld;
 • Klantgerichtheid; Je bent verantwoordelijk voor het account inclusief de in- en externe stakeholders, operationeel managers en trainers.  Oog voor de juiste klantbenadering is hierbij erg belangrijk;
 • Kwaliteitsgerichtheid; Van klantenservicemedewerker tot aan staff en management trainingen. Je hoeft niet alles te schrijven maar je draagt wel zorg voor optimale kwaliteit;
 • Creativiteit; Wat we vragen is de mogelijkheid om te denken in nieuwe oplossingen, om “touwtjes” aan elkaar te verbinden en hiermee vraagstukken op te lossen.
 • Interesse? Voor meer informatie over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met mij; mijn naam is wiepie.van.der.veen@cendris.com en ik ben corporate recruitment coördinator. Je kunt me ook bellen; 06-51560319. Via Linkedin contact leggen mag natuurlijk ook!

Solliciteren? Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie uiterlijk 13 September. We bieden je de ruimte zelf vorm te geven aan je motivatie. (van brief tot video alles mag)
De eerste gesprekken vinden vooralsnog plaats op vrijdag 18 september. Onze procedure bestaat uit 2 gesprekken. Afhankelijk van de Corona maatregelen, zullen deze digitaal gehouden worden. Voor het 2de gesprek word je uitgenodigd een trainingsassessment voor te bereiden en een talenten motivatie analyse in te vullen. Een leuke test die meer inzicht geeft in je persoonlijke drijfveren. Weet je nu al dat 18 september lastig wordt?  Vermeld dit bij je sollicitatie, we denken graag met je mee!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Met in de piekperiodes meer dan 2500 medewerkers staat mensgerichte klantenservice bij ons centraal. Naar onze klanten EN naar onze medewerkers.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures