Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Eneco

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€9,70 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,76)

Wat ga jij doen

Ben jij het luisterende oor voor klanten? Denk jij hen als geen ander te kunnen helpen? Ga de uitdaging dan aan en kom werken bij de klantenservice van Eneco.

Bij Eneco staat de klant centraal. Binnen de afdeling customer care gaat het maar om één ding; tevreden klanten. Jij als contactspecialist bent DE HELD die elke prangende vraag aankan! Je vliegt elk probleem aan als een echte superman / -vrouw en weet middels het tonen van empathie van negatieve gevoelens positieve gevoelens te maken! Naast geweldige communicatieve vaardigheden ben jij ook goed in schrijven, want wij helpen niet alleen klanten per telefoon bij Eneco, maar ook per mail en chat! Naast dat je de klanten als een held helpt ben jij ook erg goed in het oppikken van behoeftes van de klanten. Hierdoor kun jij als geen ander service gericht verkopen. Klinkt misschien spannend, maar jij kan dit! Natuurlijk helpen wij je hier mee, je wordt begeleid door coaches en opgeleid door ervaren trainers.

En als kers op de taart kun je bij ons ná de training gewoon aan de slag vanuit huis, wel zo veilig nu. Uiteraard zorgen wij er nu ook voor dat je thuis de juiste begeleiding ontvangt en van alle informatie wordt voorzien. We staan hoe dan ook voor je klaar, ook al werk je thuis.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: Van ma t/m vrij van 08:00 – 18:00 uur. Dus je hoeft niet in de avonden en weekenden te werken!
 • Bruto uurloon: Bruto uurloon van € 9,70 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,76);
 • Extra: Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren;
 • Uren: Zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week);
 • Betaalde training: Een betaalde training van 2 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden: Coach, trainer, floormanager of teammanager;
 • Internet- en device vergoeding: Bij thuiswerken ontvang jij, bij het gebruik van je eigen device en internet een extra vergoeding tot wel 35 euro netto per maand;
 • Jij bent uit-munt-end! Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Beschikbaarheid: Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Flexibel: Je kunt werken binnen onze openingstijden, bent beschikbaar op maandagen en op vrijdagmiddag;
 • Communicatief vaardig en empathisch: Je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen;
 • Kansen: Je ziet verkopen niet als een must, maar als een kans om de klant nog beter te helpen;
 • Leergierig: Je wilt graag leren en jezelf veder ontwikkelen, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!
 • Informele omgeving: Je werkt graag in een informele werkomgeving.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures