Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker T-Mobile Mobiel Valencia

Valencia

Wat ga jij doen

In de functie Klantenservicemedewerker T-Mobile Mobiel Valencia krijg je Nederlandse klanten van T-Mobile aan de lijn die vragen of problemen hebben met het mobiele abonnement. Bijvoorbeeld over facturen, looptijd van het contract, het wijzigen van een adres door een verhuizing of het wijzigen van een rekeningnummer. Klanten bellen voornamelijk omdat ze niet tevreden zijn of wanneer zij niet voldoende informatie hebben. Daarom is het belangrijk dat je veel geduld hebt, empathie kan tonen en goed luistert naar de klant. Jij kan je inleven in de klant en weet op de juiste manier het gesprek positief te maken.

Een uitdaging ga jij niet uit de weg! Zie jij jezelf al bij ons werken? Neem dan snel contact met ons op!

Wat bieden wij

  • Je ziet het goed: VAST startsalaris! Want je gaat afhankelijk van je prestaties meer geld verdienen door middel van bonussen!;
  • Je hebt bij ons de unieke mogelijkheid om vanuit huis te werken!;
  • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken tussen 24 en 39 uur per week;
  • Bij Cendris kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld coach, trainer, floormanager of teammanager;
  • Via ons Cendris Coins spaarsysteem kun je sparen voor een dagje uit of cadeaukaarten!

Wat vragen wij

  • Jij bent tussen de 20 en 40 uur per week beschikbaar binnen de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur – 20.00 uur en zaterdag van 8.30 uur – 18.00 uur;
  • Een informele omgeving past bij jou, wij kunnen hier allemaal onszelf zijn!;
  • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en klantgericht;
  • Je hebt geduld en je kunt je inleven in de klant, zodat je een prettig gesprek kan voeren met verschillende mensen.

Voor welk bedrijf werk je

Met ruim 4 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet.

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en voor tevreden T-Mobile klanten!

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures