Werken bij Cendris

Data en Analysespecialist

Landelijk
40 uur per week
€2300 - €3400 op basis van werkervaring, bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wat ga jij doen

Jij wordt gevraagd om de complexere vraagstukken met betrekking tot de data die de organisatie ter beschikking heeft, te onderzoeken en hier relevante verbanden uit te halen.
Jouw nieuwe opdracht, die op één van de Cendris kantoren, op locatie van de klant of gedeeltelijk thuis kan worden uitgevoerd, begint met een intake bij de aanvrager. Je achterhaalt de klantbehoefte én of de opdracht prioriteit heeft en wat men met jouw inzichten gaat doen. Na de intake heb je voor jezelf in beeld wat je wel en wat je niet gaat uitzoeken en welke databronnen je hiervoor nodig hebt. Je kunt ingezet worden voor diverse soorten analyses en vraagstukken zoals bijvoorbeeld klantcontact gerelateerd;

 • Is  er sprake van veel herhaalverkeer op een specifiek contactkanaal of klantproject: kunnen we hier de grondoorzaak van achterhalen? Is er een patroon in te herkennen? Wat zijn mogelijke oplossingen om het herhaalverkeer te laten afnemen?
 • Het leren omgaan met gevonden inzichten en verbanden en deze onderzoeken en verifiëren met passende statistische modellen.
 • Het omzetten van de verzamelde data en resultaten naar een presentatie/overzicht. 

Met de benodigde input start je het onderzoek. Welke databronnen heb ik al? Welke interne of externe data heb ik aanvullend nodig? Hoe ga ik de verschillende databronnen combineren? Je kunt dit alleen doen of je zoekt de  samenwerking met een collega van de BI (business intelligence)  afdeling. Je maakt een eerste inventarisatie, je ziet de eerste mogelijke verbanden en onderzoekt of en hoe je deze kunt onderbouwen. De gevonden inzichten en verbanden onderzoek en verifieer je met passende statistische modellen. De resultaten en bevindingen zet je om naar een advies, een  presentatie of een andere vorm van documentatie. Je opdracht rond je af met een presentatie/verificatie/evaluatie bij je opdrachtgever.

 Opleidingstraject?!

Heb jij onlangs een opleiding afgerond waarin je veelal gewerkt hebt met statistiek en analyse methoden? En waardoor je een stevige basis aan onderzoek, vergelijkingen en statistieken hebt opgedaan? Dan zien we ook graag je sollicitatie tegemoet! Bij Cendris willen we ruimte bieden aan potentie om ook hierin door te groeien.

 Ben je geïnteresseerd geraakt in onze vacature? Neem gerust contact op, dan drinken we graag een kop koffie of thee met je!

Wat bieden wij

 • Kantoor- en thuiswerk; Op kantoor werken, maar ook de mogelijkheid om werkzaamheden thuis uit te voeren. In het begin zul je nog volop in het inwerken zitten. Samen met het team wordt er gekeken wanneer je dingen thuis kunt oppakken.
  Vanwege Corona vindt het merendeel van de werkzaamheden vanuit huis plaats.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: Cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen.  Je bent breed verantwoordelijk en schakelt veel met diverse onderdelen in de operatie.
 • Beloning: Deze functie valt in functieschaal 9. Dit betekent een instroomsalaris wat tussen de 2300 en 3400 euro ligt op basis van werkervaring, bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor je geregeld.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. Erg leuk, voor wat extra variatie in je werk, je krijgt er in de meeste projecten gewoon per uur voor betaald.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau;
  Je hebt aantoonbare ervaring met data (pre)processing, analyse-werkzaamheden en je hebt ervaring met statistische modellen. (mag ook vanuit een opleiding)
 • Je hebt basiskennis van T-SQL of een andere SQL variant.
 • Je bent bekend met en kunt werken met Python of R, of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis van voorspelmodellen en machine learning technieken en je wilt je hier verder in ontwikkelen.
 • Enige ervaring met tekst/spraakanalyse is een grote pré
 • Een analytisch brein, Jij legt snel verbindingen, denkt gemakkelijk vooruit en weet van jezelf dat je graag werkt met realiseerbare plannen.
 • Jij bent betrouwbaar want je komt je afspraken na, en durft het ook te communiceren wanneer een gemaakte afspraak niet haalbaar is.
 • Interesse? Stuur dan jouw onderbouwde motivatie 12 augustus naar werkenbij@cendris.com. Heb je een LinkedIn profiel? Stuur deze gerust mee!
 • Vragen? Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook mailen naar werkenbij@cendris.com.
 • Procedure? Onze procedure bestaat uit 2 gesprekken; een kennismaking en een 2de gesprek wat ondersteund wordt door een Talenten Motivatie Analyse.  

 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures