Werken bij Cendris

Coördinator Recruitment (tijdelijke functie)

Landelijk
Landelijk
Recruitment
Tijdelijk
Salarisschaal 7, met een maximale inschaling van €2.620,-

Wat ga jij doen

Heb jij een unieke kijk op talent en mensen? Weet jij als geen ander hoe je belanghebbende het beste kunt adviseren en verder helpen? Lees dan snel verder. Vanwege zwangerschapsverlof en ziekte zijn wij op zoek naar tijdelijke collega’s die ons team komen versterken!

De functietitel zegt het al: als coördinator recruitment heb je voornamelijk een coördinerende rol. In het wervingsproces sta je centraal en ben je een betrokken spelverdeler. Alle betrokken partijen (uitzendbureaus, kandidaten, collega’s uit de operatie) zien jou namelijk als aanspreekpunt. Met onze uitzendpartners werk je samen vanuit partnership. Je stuurt hen op het behalen van performance op het gebied van instroom, uitstroom, ziekteverzuim, kwaliteit medewerkers en verbeterplannen. Je bent scherp op het contact met de verschillende partijen en zorgt dat afspraken worden nagekomen en doelen worden behaald.

Je nieuwe functie zal ontzettend veel variatie kennen! Je taken hebben namelijk betrekking op veel verschillende functies en projecten binnen ons bedrijf. Belangrijk is dat je niet alleen kijk hebt op het binnenhalen van de juiste mensen, maar ook op het behouden van deze toppers. Binnen Cendris ben jij de ‘go-to person’ voor alles wat te maken heeft met recruitment. Je geeft dus gevraagd en ongevraagd advies over wervingen, uitstroom, doorlooptijden van vacatures, de arbeidsmarkt en andere activiteiten die raakvlakken hebben met werving en selectie.

In basis ben je verantwoordelijk voor het (laten) werven van klantenservice medewerkers en aanverwante functies, zoals coach of projecttrainer. Dit doe je voor projecten die operationeel zijn op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast spar je regelmatig met de andere recruitment coördinatoren in het team over brede recruitmentonderwerpen die spelen in organisatie. Je zorgt voor een inzichtelijke, strakke en professionele werving en selectie door alle facetten van het proces te coördineren. Daarnaast stel je verschillende rapportages, verbeterplannen en -acties op om bijvoorbeeld doorlooptijden van vacatures, kwaliteit, kwantiteit en behoud van medewerkers te verbeteren. Tevens bespreek je deze proactief met zowel je interne opdrachtgever als de werving- en selectiebureaus. Het rapporteren, analyseren van de uitkomsten en het doen van verbetervoorstellen omtrent werving en selectie is een belangrijk onderdeel van de functie.

Wat bieden wij

 • Uitdagende opdrachtgevers: Je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende opdrachtgevers werft. Daartussen zul je veel grote namen en inspirerende merken vinden!
 • Beloning: Inschaling in salarisschaal 7, met een maximale inschaling van €2.620,-. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!
 • Jij bent uit-munt-end!: Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Daadkrachtig en stressbestendig: Je durft (soms impopulaire) beslissingen te nemen én te communiceren. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan, iedere uitdaging zie jij als een kans.
 • Creatief, oplossingsgericht en kan snel schakelen: Je bent creatief in het oplossen van problemen, zelfs als dat ad hoc moet. Pragmatisch ben je dus ook, want soms is het nodig om snel oplossingen te bieden die zeker gaan slagen.
 • Een interviewer met mensenkennis: Je bent een expert op het gebied van werving en selectie en gespreksvoering. De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen, jij weet altijd de perfecte match te bewerkstelligen. Omdat je de (lokale) arbeidsmarkt kent weet je ook de juiste kanalen aan te boren om je doelstellingen te behalen.
 • HBO werk- en denkniveau: Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent op korte termijn inzetbaar.
 • Werkervaring: Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of binnen de uitzendbranche. Kennis en ervaring over de lokale arbeidsmarkt vinden we belangrijk;
 • Flexibel: De werkzaamheden worden momenteel grotendeels uitgevoerd vanuit huis. Wij vragen echter inzet voor alle locaties binnen onze organisatie welke verspreid zijn over het gehele land. Je bent daarom flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om te reizen voor je werk.
 • Interesse? Voor vragen kun je contact opnemen met Melda Kel, melda.kel@cendris.com of 06-16368557
 • Procedure? Solliciteren kan tot en met zondag 2 augustus 2020. Mail je CV en motivatie naar werkenbij@cendris.com Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Ons recruitmentteam bestaat uit een manager, senior recruitment coördinator, 7 recruitment coördinatoren en 3 recruitment assistentes. We zitten verspreid over het hele land en daarom komen we graag 1x per maand samen of plannen we calls in zodat we goed op de hoogte blijven en met elkaar kunnen sparren.

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures