Werken bij Cendris

Teammanager HEMA (32-40 uur)

Amsterdam
Noord-Holland
Klantteams
Bepaalde tijd

Wat ga jij doen

Jij begrijpt als geen ander dat een tevreden medewerker bijdraagt aan een goed functionerende werkvloer. Sterker nog de klant waar jij actief voor bent, de Hema, ziet dit ook want deze komt met regelmaat even op de vloer kijken. Onze klantenservice zit namelijk “inhouse”. Een dynamische, wisselende werkomgeving. Oog houden voor resultaten en voortgang. Het hoort bij het werk van teammanager Hema. Als jij hier net als ons enthousiast van wordt, dan maken we graag onder het genot van een kopje Hema koffie, kennis met jou!  

Wat ga je doen? 
In deze functie heb je een aantal kerntaken waar je verantwoordelijkheid voor draagt. Je hebt een eigen team van ongeveer 30 klantenservicemedewerkers waar je leiding aan geeft.  Daarnaast houd je je bezig met het rendement van jouw project en de opdrachtgevertevredenheid. Maar dat is niet alles. Je stuurt namelijk ook je medewerkers op KPI’s als AHT en KTV en je probeert ziekteverzuim en verloop zo laag mogelijk te houden. Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om cijfers, maar vooral ook om je mensen. Je begeleidt hen en zorgt voor ontwikkeling van je medewerkers en het team. Zo zorg jij er voor dat je team happy is en goed presteert want… een tevreden medewerker is van invloed op een goed functionerende werkvloer. De rest van jouw kerntaken? Je kunt denken aan;

 • Leiding geven; het ontwikkelen en inspireren van je team.
 • Uitvoering Operatie; je weet met enthousiasme het team aan te sturen en te organiseren, zonder klantbelang en beheersing van de kosten uit het oog te verliezen. Dit met als resultaat het behalen van gestelde KPI’s. Ook kijk je kritisch naar processen en voer je hierop aanpassingen uit
 • Kwaliteit: Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klantcontacten van de klantenservicemedewerkers. Om de kwaliteit te verbeteren zet je coaches in en motiveer je ze om geweldige resultaten neer te zetten op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit. Jij bent eindverantwoordelijk voor de ontwikkelplannen van je medewerkers;
 • Samenwerken: Je neemt het initiatief in het samenwerken met andere teammanagers en afdelingen, om zo maximaal resultaat te behalen. Je staat open voor hulp en je vraagt ook zelf om Je probeert altijd eventuele verschillen te overbruggen en tot een gezamenlijke oplossing te komen. Voor nieuwe instroom werk je nauw samen met trainers en recruitment.
 • Webcare: je hebt bij voorkeur ervaring met klantenservice middels webcare of social media. Is dit bij jou niet het geval? Dan ben je bereid je hier in te verdiepen.

Elke dag kan anders zijn wanneer je als teammanager klantenservice bij de Hema aan de slag bent. En dat is misschien juist wel wat deze functie extra leuk maakt. Tenminste… als dat is wat jij ook zoekt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat bieden wij

 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: Cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Je bent breed verantwoordelijk en schakelt veel met diverse onderdelen in de operatie.
 • Beloning: Inschaling vindt plaats in functieschaal 9. Het startsalaris is tussen €2350,- en €3100,- op basis van fulltime dienstverband en werkervaring. Bij goed functioneren is er een jaarlijkse groei (met een plafond) mogelijk binnen de functieschaal.
 • Inspirerende werkomgeving: Je komt te werken op onze vestiging in Amsterdam, waar je terecht komt in een moderne, open en gezellige omgeving. De locatie zit op slechts enkele meters van het centraal station.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. Erg leuk, voor wat extra variatie in je werk, je krijgt er in de meeste projecten gewoon per uur voor betaald.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een standvastige stuurman; de zee om je heen is onvoorspelbaar, maar jij weet je koers te behouden en zorgt dat iedereen aan boord blijft. Dit doe je niet door opdrachten te schreeuwen vanaf de brug, maar je staat centraal op het schip en kunt daardoor het beste de mensen sturen naar links of naar rechts om bij de juiste havens aan te meren;
 • Een motivator en inspirator; je weet je team te motiveren om gestelde doelen te behalen en doet dit op een inspirerende wijze.
 • Een mensenmens met oog voor resultaat.
 • Interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV uiterlijk zondag 12 juli naar werkenbij@cendris.com. Heb je een LinkedIn profiel? Stuur deze gerust mee!
 • Vragen? Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mij, Ik ben Melda Kel en corporate recruitment coördinator bij Cendris; 06-16368557
 • Procedure? Na sluitingsdatum ontvang je binnen 2 werkdagen bericht over of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. In dit gesprek maken we kennis en gaan we dieper in op jouw ervaring en competenties. Verloopt dit positief dan word je gevraagd een Talenten en Motivatie-analyse te maken. Deze is de leidraad voor het tweede gesprek.

Voor welk bedrijf werk je

Veel bedrijven zeggen een mensenbedrijf te zijn, maar wij maken het ook echt waar. Wij zien je niet als nummer, maar helpen je te ontwikkelen. Hiervoor hebben we onder andere een Academy beschikbaar, waar je zelf cursussen naar keuze kunt volgen, maar spaar je bij ons ook Coins voor leuke extra’s of uitjes en kun je jouw talenten intern inzetten via ons Talentlab. De sfeer is echt heel fijn en samen zorgen wij voor een geweldige service-ervaring in al onze contacten.

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures