Werken bij Cendris

Trainer - de Nederlandse Loterij

Leeuwarden
Friesland
Bepaalde tijd
Afhankelijk van je ervaring verdien je tussen de 1900 en 2500 euro (o.b.v. ervaring en 40-urige werkweek)

Wat ga jij doen

Jij ziet kansen en mogelijkheden om (nieuwe) medewerkers klaar te stomen voor het werk op de vloer bij het project de Nederlandse Loterij. Jij herkent jezelf wel in woorden zoals; enthousiasmeren, informeren, luisteren en ontwikkelen. Trainingsmateriaal? Daar heb jij wel wat ideeën bij!  Optimaliseren en ontwikkelen? Yes!  Jij weet dat mensen continu veranderen en hiermee ook het trainingsmateriaal dat het beste bij medewerkers past. Het trainingsmateriaal voor de Nederlandse Loterij is divers; het wordt voor verschillende kanalen ontwikkeld. Jij begrijpt als trainer, dat een training voor een service medewerker raakvlakken, maar ook verschillen heeft ten opzichte van een training voor een commercieel medewerker. Voor het project de Nederlandse Loterij denk je mee voor beide doelgroepen; service en commercie. Het is wel belangrijk dat je hier raakvlakken mee hebt, en dat je er enthousiast van wordt om ook een stuk commercie te trainen.

 Als trainer komt het natuurlijk ook voor dat je zelf een training geeft. Leuk! Dit biedt jou meteen de kans om te ontdekken of jouw training aansluit bij de nieuwe medewerkers. Signaleren, evalueren en realiseren. Jij draait je handen er niet voor om. 

Je bent als trainer dus geen “juf Ank” die hele dagen voor de trainingsklas staat. Je bent wel de innovatieve ontwikkelaar die precies weet hoe de verscheidenheid van medewerkers vertaald kan worden in een passende training. Dat je deze training ook zelf geeft vind jij extra leuk. Zo houd je binding met de mensen voor wie je trainingen schrijft en kun je continu door ontwikkelen.

 Het project van Sita;
Je las het al in het begin van de vacature. We willen je graag verwelkomen als trainer op het project; “Nederlandse Loterij” Voor dit project schakel je veel met Sita. Zij kan je de ins- en outs van het project en de verwachtingen geven en hoort graag van jou hoe jij de training wilt implementeren en verbeteren binnen het project. Zij is jouw “go-to-woman” voor alles omtrent het project.

 Zie jij jezelf wel schakelen met Sita, trainingen ontwikkelen en schrijven, en trainingen geven? Dan willen we je uitnodigen te reageren, we maken graag kennis met je

Wat bieden wij

 • Beloning; Deze functie is ingeschaald in schaal 6. Afhankelijk van je ervaring verdien je tussen de 1900 en 2500 euro (o.b.v. ervaring en 40-urige werkweek).
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Inspirerende werkomgeving: het team van de Nederlandse Loterij is een enthousiast en dynamisch team wat betrokken is en bestaat uit teamplayers die graag samen werken. Als jij jezelf daar ook in herkent dan kun je zeker een inspirerende werkomgeving verwachten!
 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat jij je doelen haalt en je afspraken na komt. We geloven hierbij in een stukje eigen verantwoordelijkheid. Voor deze functie zoeken we iemand die dit voor minimaal 36 uur per week kan invullen.
 • Thuiswerken én op kantoor; Bij Cendris stellen we  het vertrouwen in onze medewerkers. Woon je wat verder weg? We zien je natuurlijk graag op kantoor, maar begrijpen het ook wanneer je er voor kiest een of meerdere dagen thuis te werken. Deze mogelijkheid is er.
  Ten tijde van Corona werken alle medewerkers thuis.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. Erg leuk, voor wat extra variatie in je werk, je krijgt er in de meeste projecten gewoon per uur voor betaald.

Wat vragen wij

 • optimaliseren is voor jou een sleutelwoord. Je durft innovatief te zijn en met creatieve input te komen;
 • je bent klant- en kwaliteit gericht. Jij weet dat een goede kwalitatieve training een beter resultaat voor de klant oplevert;
 • Je bent minimaal 36 uur beschikbaar;
 • Je bent effectief en resultaatgericht. Alles wat je doet draagt daadwerkelijk bij aan het realiseren van optimaal voorbereide medewerkers;
 • Bij voorkeur ben je bekend met de klantcontactbranche.
 • Interesse? Voor meer informatie over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met mij; mijn naam is wiepie.van.der.veen@cendris.com en ik ben corporate recruitment coördinator. Je kunt me ook bellen; 06-51560319. Via Linkedin contact leggen mag natuurlijk ook!
 • Solliciteren? Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie uiterlijk 5 juli.
  Je ontvangt uiterlijk een terugkoppeling op je sollicitatie op donderdag 9 juli. Onze procedure bestaat uit 2 gesprekken. Afhankelijk van de Corona maatregelen, zullen deze voor een gedeelte of helemaal digitaal gehouden worden. Voor het 2de gesprek wordt je uitgenodigd een Talenten motivatie analyse in te vullen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij helpen je graag bij jezelf ontwikkelen en groeien in je competenties en vakgebied. Hiermee draag jij ook nog eens bij aan het succes van Cendris!

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures