Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Hema

Amsterdam
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van €10,13 (jonger dan 21 jaar? Dan verdien je €8,10)

Wat ga jij doen

Leuk! Aan de slag op de klantenservice van de Hema! Samen met je collega’s, werk jij voornamelijk vanuit huis met een heerlijk kop koffie of thee om het verschil te maken voor de klanten die jouw bellen met hun vragen over de Hema. De klanten bellen om verschillende redenen. Zo kan het een vraag, probleem of servicevraag zijn. De vragen kunnen heel verschillend zijn, bijvoorbeeld;

“Kunt u voor mij kijken of de opblaastompouce die ik besteld heb ook opgehaald kan worden in Amsterdam-Zuid, in het filiaal?
Ik heb via de webshop een taart besteld, maar nu heb ik een fout gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
Ik heb een leuke rok besteld online, maar nu blijkt deze niet leverbaar, wat nu?
 
Jij bent de stem van de Hema en kunt de klant ook echt helpen met een oplossing. Bijvoorbeeld door het bestelde product inderdaad af te laten leveren bij de winkel in Amsterdam-Zuid. Of door te kijken of de bestelde rok op een andere manier te leveren is. Zo niet, dan kom je met een ander voorstel.
Geen dag hetzelfde dus. De klant staat voor jou centraal en inleveringsvermogen is enorm belangrijk, want voor de klant is er een vraag die ze graag opgelost zien. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. Óók wanneer je het probleem niet direct kan oplossen, want jij bent een luisteraar en toont begrip. De klant voelt zich begrepen.

Natuurlijk moet je voorafgaand best veel weten over de Hema, procedures en klanttevredenheid, voordat je dé expert bent die onze klant nodig heeft. Maar maak je vooral niet druk, voorafgaand krijg je een betaalde training en ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je collega’s, de coaches en je teammanager! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en dat je graag bezig bent met je eigen ontwikkeling én die van de afdeling. 

Ohja, bij de klantenservice van de Hema zijn met regelmaat mogelijkheden om meer te leren, bijvoorbeeld doorstromen naar de afdeling webcare, of met jouw kennis de rol van kennisspecialist voor je rekening nemen. Of, wanneer je naast Nederlands ook Frans, of Duits, of Spaans spreekt, buitenlands telefoon- en emailverkeer voor je rekening nemen.

Wat bieden wij

  • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 08:30 – 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 16:00 uur;
  • Bruto uurloon van  9,86 (jonger dan 21 jaar? Dan verdien je 7,89 euro)
  • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, reiskostenvergoeding;
  • Zelf het aantal uren bepalen wat je wilt werken (tussen de 24 en 40 uur per week);
  • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
  • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager);
  • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
  • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

• Je kan minimaal 24 uur werken;
• Je bent op de maandag min. 8 uur beschikbaar (dit kan tussen 08.30 – 21.00 uur)
• Meer uren is altijd mogelijk, zelfs tot aan fulltime;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je kunt de verschillende computer systemen snel eigen maken én hier vlot tussen schakelen;
• Je werkt graag in een informele omgeving;

Voor welk bedrijf werk je

Je werkt op de klantenservice van de Hema die gebruik maakt van de dienstverlening van Cendris. Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Recruitment Team Hema

Vragen?

Recruitment Team Hema

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures