Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker T-Mobile Thuis Valencia

Valencia
Bepaalde tijd

Wat ga jij doen

Woon jij in Valencia of woon je in Nederland en zou je naar Valencia willen voor minimaal 9 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Cendris verzorgt de volledige klantenservice voor verschillende opdrachtgevers, waaronder T-Mobile. Als klantenservice medewerker heb jij een verantwoordelijke en uitdagende functie die veel voldoening geeft. Jij bent het visitekaartje van T-Mobile. Bij onze opdrachtgevers ligt de kwaliteit hoog en dat zien de klanten ook terug in de dienstverlening. Jouw doel is de klanten blij te maken met uitstekende service.

De klant belt omdat hij of zij een probleem heeft met een of meerdere van de Thuisproducten van T-Mobile. Samen met de klant ga je onderzoeken waar het probleem ligt. Omdat je telefonisch de klant te woord moet staan, is het belangrijk dat je een goede omschrijving kan geven van bepaalde stekkers, kastjes, kabels en andere hard- en software producten. Je moet de leiding nemen in het gesprek en de klant zo goed mogelijk uitleggen welke handelingen uitgevoerd moeten worden om weer te kunnen genieten van de producten.

Zoals je al merkt is de functie Klantenservicemedewerker T-Mobile Thuis Valencia onderdeel van een technische helpdesk. Een dynamische omgeving waarbij je veel samenwerkt met je collega’s en andere afdelingen. Je schakelt tussen meerdere systemen en weet waar je informatie vandaan moet halen. Zoek jij een afwisselende baan waarbij je klanten kan helpen met TV, internet en telefonie? Dan is het klantenserviceteam van T-Mobile Thuis jouw thuishaven!

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om vanuit je eigen huis te werken;
 • Betaalde fulltime training van 2 weken;
 • Bruto salaris van €1.293 bij 39 uur*;
 • Jij bepaalt het aantal uur dat je wil werken (24-39 uur);
 • Je krijgt bonussen op basis van je prestaties;
 • Je krijgt korting op een cursus Spaans;
 • Werken voor een Nederlands bedrijf in het buitenland!

*Exclusief kosten appartement. Je kunt via ons een appartement huren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wat vragen wij

 • Jij bent tussen de 32 en 39 uur per week beschikbaar;
 • Je woont in Valencia of bent bereid om vanuit Nederland te verhuizen naar Valencia. 
 • Een informele omgeving past bij jou, wij kunnen hier allemaal onszelf zijn!;
 • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en klantgericht, zodat je de klant op een professionele en vriendelijke manier te woord kunt staan;
 • Je hebt geduld en je kunt je inleven in de klant, want klanten kunnen gefrustreerd opbellen of hebben meer tijd en uitleg nodig om jou te begrijpen.

Voor welk bedrijf werk je

Met ruim 4 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet.

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en voor tevreden T-Mobile klanten!

 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures