Werken bij Cendris

Floormanager (32-40 uur)

Amsterdam
Noord-Holland
Forecast, planning & traffic
Vast

Wat ga jij doen

Wij zoeken een floormanager! Iemand die het geweldig vindt om met mensen bezig te zijn en graag verantwoordelijk is voor het behalen van gestelde doelen. Als floormanager ben jij de schakel tussen de belvloer en de afdeling traffic. Jij bent de go-to-guy als het gaat om op- of afschalen (op dag basis). Je zorgt ervoor dat roosters worden nagekomen en dat contactspecialisten doen wat ze horen te doen. Je weet als geen ander dat dit niet altijd het geval zal zijn en daarom kun jij hier creatief mee omgaan. Je bent als floormanager het aanspreekpunt op de vloer. Collega’s weten je te vinden als ze vragen hebben of onverwacht niet kunnen komen werken. Omdat jij goed vooruit kunt kijken weet jij precies wat de impact is van minder contactspecialisten in de lijn. Hierdoor weet jij precies wat je moet doen om dit zo veel mogelijk te beperken en om het op te lossen als het wel een keer voorkomt.

Je bent dus continu aan het analyseren of alles loopt zoals het hoort te lopen en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is. Je bent altijd aan het observeren en bijsturen om uiteindelijk de beste resultaten te behalen.

Wat bieden wij

Als floormanager kom je terecht in een steeds veranderende omgeving en heb je de nodige uitdaging en hectiek. Je hoeft je geen moment te vervelen en je zou ook niets liever willen. Je gaat heerlijk aan de slag bij de HEMA. Salaris is natuurlijk ook belangrijk. Deze functie is ingeschaald in schaal 5. Afhankelijk van je ervaring kun je maximaal €2328,35 verdienen. (Bruto per maand op basis van 40 uur).

Wat vragen wij

Je hebt affiniteit met cijfers en je vindt het leuk om zaken goed in de gaten te houden. Je legt snel en makkelijk verbanden en kan goed vooruit kijken! Regeren is vooruitzien. Creativiteit zit in je bloed. Jij weet hoe je contactspecialisten kunt motiveren en je kunt op een originele manier elk probleem omzeilen. Ook weet jij onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Hierdoor kun jij goed oorzaken en gevolgen inschatten. Hier reageer je dan ook gelijk op. Je vindt het geen enkel probleem om zo nu en dan ’s avonds of in het weekend te werken, zolang de gestelde doelen maar gehaald worden.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten!

Het floormanager team is enorm groeiende, omdat Cendris ook groeiende is. Meer medewerkers betekent automatisch ook dat er meer aansturing nodig is. Samen met je collega’s pak je dit op. Geen dag is hetzelfde. Wij zoeken een floormanager die inhouse bij onze opdrachtgevers aan de slag wil.

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures