Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker T-Mobile (parttime)

Enschede
Overijssel
Klantteams
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van € 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Ben jij een mensen mens in hart en nieren? Kick jij op het verder helpen van mensen met verschillende vragen? Dan ben jij bij Cendris aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever T-Mobile zoeken wij namelijk mensgerichte klantenservice medewerkers die niets liever doen dan het zo goed mogelijk helpen van T-Mobile klanten!

Jij bent dé expert op het gebied van klantenservice en je weet als geen ander om te gaan met weerstand. Beter nog, jij ziet het als een uitdaging om van een teleurgestelde klant een happy klant te maken! Dit doe jij door lekker out of the box te denken en lef te tonen. Je kunt aan de slag gaan voor de zakelijke klanten van T-Mobile als de particuliere klanten. Aan jou waar jij liever mee in gesprek gaat.

Wat goed is om te weten is dat wanneer jij op zoek bent naar iets met wat meer uitdaging je dit zeker zult vinden bij de zakelijke klanten van T-Mobile. Dit vanwege het feit dat je hier de klanten helpt middels verschillende computersystemen. Is dit niet helemaal jouw ding? No Panic! Want op T-Mobile Consument zijn wij ook op zoek naar toppers!

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker T-Mobile bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij 08.00 uur - 20.00 uur en zaterdag 08.30 - 18.00 uur.
 • Bruto uurloon van €9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden jeugdschalen).
 • De mogelijkheid om na een tijdje heerlijk vanuit huis te werken.
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding.
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 20 en 36 uur).
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager, teammanager).
 • Cendris Coins: hiermee spaar je voor leuke dagjes en avonden uit of cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Je bent minimaal 20-28 uur beschikbaar (in overleg zou je ook aan de slag kunnen gaan voor 16-24 uur).
 • Meer uren is altijd mogelijk, zelfs tot aan fulltime.
 • Je bent communicatief vaardig en service/ klantgericht.
 • Je werkt graag in een informele omgeving.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden T-Mobile klanten!

Met 3,967 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures