Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker PostNL Consumenten (fulltime)

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
Bruto uurloon van € 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Je gaat aan de slag bij Cendris op de afdeling van PostNL. Vanachter jouw bureau probeer jij, samen met je collega’s, het verschil te maken voor de klanten van PostNL. De klanten bellen om verschillende redenen. Zo kan het een vraag, probleem of klacht zijn. Alle telefoontjes die binnen komen zullen gaan over de pakketservice van PostNL. Er komen bijvoorbeeld veel vragen binnen over de levering van een pakket:

 • Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
 • De bezorger is te laat en ik heb het pakket echt nu nodig!
 • Mijn pakket is zoek geraakt, wat nu?
 • De Track & Trace-code doet het niet. Help!

Je staat de klant vriendelijk te woord en gaat op zoek naar de juiste oplossing voor de klant. Inleveringsvermogen is enorm belangrijk, want voor de klant kan dit een heel groot probleem zijn. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. Óók wanneer je het probleem niet direct kan oplossen, want jij bent een luisteraar en toont begrip. De klant voelt zich begrepen. 

Ohja… Naast dat het absoluut belangrijk is dat je je thuis voelt bij ons, kun je ook af en toe thuiswerken! Hoe fijn is dat, werk en privé meer in balans. Wie wil dat nou niet!

Natuurlijk moet je voorafgaand best veel weten over PostNL, procedures en klanttevredenheid, voordat je dé expert bent die onze klant nodig heeft. Maar maak je vooral niet druk, voorafgaand krijg je een betaalde training en ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je collega’s, de coaches en je teammanager! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en dat je graag bezig bent met je eigen ontwikkeling én die van de afdeling.

Wat bieden wij

Als klantenservicemedewerker voor PostNL bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 08:30 – 20:00 uur, zaterdag van 09:00 – 16:00 uur en op zondag van 11:15 – 14:30 en van 20:00 – 21:00 uur
 • Bruto uurloon van €9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen) na vier maanden ga je automatisch over naar €9,35
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Zelf het aantal uren bepalen wat je wilt werken (tussen de 12 en 40 uur per week)
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie
 • Af en toe thuiswerken is mogelijk, ná het inwerktraject
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager)
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je bent minimaal 12 – 20 uur beschikbaar per week
 • Meer uren is natuurlijk ook een optie, zelfs tot aan fulltime!
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je werkt graag in een informele omgeving

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten!

De opdrachtgever is PostNL, je kent het wel. De organisatie die iedere dag met veel inspanning zorg draagt voor het op tijd bezorgen van pakketten en brieven. Dit voor zowel zakelijke klanten als voor de consument (jij en ik). Op de klantenservice van PostNL bij Cendris heerst een ontspannen sfeer. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellige sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures