Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Hunkemöller (parttime)

Enschede
Overijssel
Klantteams
Uitzendwerk
Bruto uurloon van € 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)”

Wat ga jij doen

Ben jij een mensen mens in hart en nieren? Kick jij op het verder helpen van klanten met verschillende vragen en heb je altijd al voor het beste Lingeriemerk van Nederland willen werken?  Dan ben jij bij Cendris aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever Hunkemöller zoeken wij namelijk mensgerichte klantenservice medewerkers die niets liever doen dan het zo goed mogelijk helpen van klanten.   

Ons huidige team heeft behoefte aan back-up. Jij als gloednieuw lid van ons team gaat klanten in het Nederlands gecombineerd met Zweeds, Deens, Frans of Duits helpen. Het is daarom super handig dat je zowel een andere taal beheerst als dat je gek bent op fashion & lingerie.

als klantenservicemedewerker bij Hunkemöller beantwoord je vragen van klanten zowel telefonisch als via e-mail. Mocht dit goed gaan is er na een tijdje de mogelijkheid om door te groeien naar Social Media. De vragen die binnenkomen gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo heb je het ene moment iemand aan de lijn die een vraag heeft over een bepaalde type BH en het andere moment iemand aan de lijn die zijn of haar bestelling nog niet heeft ontvangen. Aan jou de kunst om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker Hunkemöller bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij 09.00 uur - 19.00 uur.
  Zaterdag 10.00 - 16.00 uur;
 • Bruto uurloon van €9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden jeugdschalen);
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 20 en 40 uur);
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager, teammanager).
 • Cendris Coins: hiermee spaar je voor leuke dagjes en avonden uit of cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Een collega die sociaal/communicatief vaardig is! Jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat. Zowel met klanten als met collega’s;
 • Een collega die goed kan levelen met de klant en empathie toont. Elke klant voelt zich op zijn gemak bij jou;
 • Een collega die grammaticaal sterk is. Naast inkomende calls ga je ook e-mail verwerken. Het is dus van groot belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst en in staat bent een foutloze e-mail te schrijven.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Al meer dan 100 jaar is Hunkemöller de lingeriespecialist voor vrouwen. Het is meer dan een winkel. Het is een merk met een eigen identiteit. In een wereld waarin wij steeds hogere eisen stellen aan ons zelf en tijd kostbaar is, is het lichaam en de verzorging en versiering daarvan in belangrijke mate bepalend voor hoe wij ons voelen. Hunkemöller verzorgt voor jou als vrouw, de behoefte om je lichaam op elk moment en in elke situatie te verzorgen, te verwennen en te versieren door het aanbieden van bodyfashion en daaraan gerelateerde producten. 

Vragen?

Recruitment Team

 • werkenbijcendris [at] cendriscc [dot] com

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures