Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker VGZ

Breda
Noord-Brabant
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
Een bruto uurloon van €10,50; jonger dan 21 jaar? Dan verdien je €8,24

Wat ga jij doen

Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van VGZ. Geen dag hetzelfde. Natuurlijk ben je wel elke dag bezig met het helpen van de klanten die jou bellen. Echter lopen de vragen en klantgesprekken zodanig uiteen dat je steeds weer uitgedaagd wordt om tot de juiste oplossing voor de klant te komen.

Een greep uit de vragen die zoal gesteld worden:

  • Ik ben mijn zorgpas kwijt, wat nu?
  • Heb ik nog openstaande facturen?
  • Kan ik een betalingsregeling treffen?
  • Heb ik recht op vergoeding voor de behandeling die ik moet ondergaan?
  • Welk pakket past het beste bij mijn situatie?

Je staat de klant vriendelijke te woord en zorgt voor een juist antwoord of een juiste oplossing.
Je krijgt ook te maken met veel verschillende emoties. Zo heb je de ene keer een heel gelukkige klant aan de lijn, die een kindje wil laten bijschrijven op de polis, terwijl je het andere moment iemand aan de lijn hebt, die te maken heeft met een slechte gezondheid. Jij weet in iedere situatie precies hoe je je het beste kunt opstellen om er voor de klant te zijn.

Voor deze baan krijg je de mogelijkheid om WFT-Zorg te behalen. Hiermee leer je alles over de wetgeving omtrent zorgverzekeringen en heb je een mooi pluspunt op je CV. Daarnaast kun je bij goed presteren uitkijken naar een baan met mogelijkheden voor de lange termijn.

Heb jij al je WFT-Zorg? Dan kun je zo instromen in onze training. Voordat je namelijk aan het werk gaat krijg je een betaalde training van 2-3 weken waarbij je met behulp van een trainer zowel thuis als op kantoor alle ins en outs over VZG leert kennen.

Zie jij dit helemaal zitten, wil je graag het visitekaartje van het bedrijf en ben je daarnaast communicatief vaardig, flexibel en goed met computers? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Ruime openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en vanaf week 45 tot eind van het jaar zelfs van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.
Bruto uurloon: €10,50 (jonger dan 21 jaar? Dan verdien je €8,24);
Extra: Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren en een reiskostenvergoeding;
Uren: Zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen 24 en 40 uur);
Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager, teammanager;
Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

 

Wat vragen wij

• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
• Je bent minimaal tot februari 2021 beschikbaar.
• Je bent bereid om je WFT-Zorg diploma te behalen.
• Je bent communicatief vaardig en service/klantgericht;
• Je werkt graag in een informele omgeving.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris is een facilitair contactcenter. Dat wil zeggen dat wij voor verschillende grote merken, waaronder VGZ, het klantcontact verzorgen. Bij Cendris waarderen we jou als mens en geven we jou de mogelijkheid jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Hier ondersteunen we je graag in! Je komt bij ons terecht in een open cultuur, waar iedereen de leuke sfeer zal beamen. Samen maken we de klantenservice van onze klanten tot een groot succes.

Zo ook de klantenservice van VGZ. Werken voor VGZ betekent werken in een enorme dynamische omgeving. Je krijgt te maken met heel veel verschillende situaties, veel druk, maar ook een geweldige sfeer, waarbij je samen met je team weer blij bent als jullie de druk en hectiek weer hebben overleefd. De komende maanden wordt het steeds iets drukker, waarbij de piek ligt in de maand december. Dan gaat iedereen bellen om over te stappen en aanvullende pakketten aan te vragen. Ondanks de druk, staan er veel mensen voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden en wordt er vaak iets leuks gedaan om iedereen enthousiast en gemotiveerd te houden. Er wordt dus veel van jou verwacht, maar je krijgt er zelf ook veel voor terug.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures