Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker PostNL Consumenten

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
€9,54 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)

Wat ga jij doen

Je gaat aan de slag bij Cendris op de afdeling van PostNL Consumenten. Vanuit deze afdeling probeer jij, samen met je collega’s, het verschil te maken voor de klanten van PostNL. De klanten bellen met verschillende redenen. Zo kan het een vraag, probleem of klacht zijn. Alle gesprekken die binnenkomen zullen gaan over de pakketservice van PostNL. Er komen bijvoorbeeld veel vragen binnen over de levering van een pakket:

 • Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
 • De bezorger is te laat en ik heb het pakket echt nu nodig!
 • Mijn pakket is zoek geraakt, wat nu?
 • De Track & Trace-code doet het niet. Help!

Je staat de klant vriendelijk te woord en gaat op zoek naar de juiste oplossing voor de klant. Inlevingsvermogen is enorm belangrijk, want voor de klant kan dit een heel groot probleem zijn. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. Óók wanneer je het probleem niet direct kan oplossen, want jij bent een luisteraar en toont begrip. De klant voelt zich begrepen.

Natuurlijk moet je best veel weten over PostNL, procedures en klanttevredenheid, voordat je dé expert bent die onze klant nodig heeft. Maar maak je vooral niet druk, voorafgaand krijg je een betaalde training en ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je collega’s, de coaches en je teammanager! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en dat je graag bezig bent met je eigen ontwikkeling én die van de afdeling. 

Oh ja… Naast dat het absoluut belangrijk is dat je je thuis voelt bij ons, kun je ook af en toe thuiswerken! Hoe fijn is dat, werk en privé meer in balans. Wie wil dat nou niet?!

Wat bieden wij

Als contactspecialist voor PostNL Consumenten bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 08:30 – 20:00 uur, zaterdag van 09:00 – 16:00 uur en op zondag van 11:15 – 14:30 en van 20:00 – 21:00 uur
 • Bruto uurloon van €9,54 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, reiskostenvergoeding
 • Zelf het aantal uren bepalen wat je wilt werken (tussen de 12 en 36 uur per week)
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie
 • Af en toe thuiswerken is mogelijk, maar wel na een goed inwerktraject natuurlijk
 • Doorgroeimogelijkheden (bv. coach, trainer, floormanager of teammanager)

Wat vragen wij

• Je bent minimaal 12 tot 20 uren beschikbaar per week
• Meer uren is natuurlijk ook een optie, zelfs tot aan fulltime!
• Je bent communicatief vaardig
• Je werkt graag in een informele omgeving

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als een organisatie van aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en deze ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want zo zorgen we voor tevreden klanten!

De opdrachtgever is PostNL, je kent ze wel; de organisatie die iedere dag met veel inspanning zorgdraagt voor het op tijd bezorgen van pakketten en brieven. Dit voor zowel zakelijke klanten als voor de consument (jij en ik). Op de klantenservice van PostNL bij Cendris heerst een ontspannen sfeer. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellige sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving, maar maak je geen zorgen. Collega’s, trainers, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures