Werken bij Cendris

Coach - de Nederlandse Loterij

Leeuwarden
Friesland
Commercie Commercieel Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
de functie van coach is ingeschaald in schaal 5, €10,18 (21 jaar en ouder);

Wat ga jij doen

"Goed naar mensen luisteren, tips geven en bijdragen aan verbetering in de werkzaamheden die ze al doen. Het drijft jou! Sterker nog, jij wordt er enthousiast van! Voor elke vraag is een gepaste oplossing die bijdraagt aan een NOG beter resultaat. En dat…. Is waar jij graag goed in bent!" 

“Ga jij voor de grootste jackpot van allemaal?”

Als coach ga jij de nieuwe klantenservice medewerkers helpen en ondersteunen bij de start van hun werkzaamheden. De werkzaamheden zijn zowel telefonisch als via mail. Je bent aanspreekbaar voor vragen, maar neemt ook momenten apart met je collega’s in de vorm van een coaching gesprek. Vanuit Cendris bieden we hiervoor verschillende tools aan, waar je gebruik van maakt. Jij voelt je thuis bij ons in deze functie wanneer je van jezelf weet dat je enthousiast wordt van de combinatie tussen mensgericht en commercieel werken. Natuurlijk is jouw doel om je collega verder op weg te helpen in de functie op de klantenservice. Je doel is ook om die collega mee te nemen in zijn of haar resultaten. Jij deinst niet terug voor het geven én ontvangen van feedback!

Commercieel werken geeft jouw energie en je weet dit op anderen over te brengen. Je bent een doorzetter die de resultaten van je collega’s naar een hoger niveau durft te brengen. Je hebt geduld en je weet de zaken op inhoudelijk niveau helder over te brengen in begrijpelijke taal.
Je gaat bezig met verschillende taakgebieden zoals:

 • coaching op salesresultaten,
 • gespreksvaardigheden,
 • kwaliteitsverbetering en waarborging,
 • advies (gevraagd en gestuurd)
 • borgen van inhoudelijke kennis en contentbeheer.

Om feeling te houden met de werkzaamheden van de klantenservice medewerkers is een onderdeel van deze functie dat je zelf ook af en toe in de lijn gaat. Zo weet je exact wat er speelt, en houd je feeling met de inhoud. De verdeling hiervan is ongeveer 70% coaching en 30% klantenservice.

Enthousiast? Nederlandse loterij is LOTs of fun :)

Wat bieden wij

 • Salaris: de functie van coach is ingeschaald in schaal 5, €10,18 (21 jaar en ouder);
 • Doorgroeimogelijkheden: Cendris is een bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Van trainer tot aan teammanager. Wij denken graag met jou en je ambities mee.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig;
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen;
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaart, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. Leuke extra taken waar je, je tegen vergoeding natuurlijk, voor kunt aanmelden.

Wat vragen wij

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring als coach binnen een commerciële sector;
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden op kantoor tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur; Dit stemmen we natuurlijk, op basis van het aantal uur wat jij graag wilt werken, naar ratio af.
 • Creatief brein: je komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die met de functie verband houden. Je associeert gemakkelijk en legt snel verbanden tussen gegevens. Je staat open voor andere benaderingswijzen en weet altijd meerdere manieren om iets te doen.
 • Koers niet uit het oog verliezen: je handelingen en besluiten richten zich op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten. Je maakt efficiënt gebruik van de beschikbare tijd en zoekt effectieve oplossingen als het resultaat in gevaar komt.
 • Inspirator en motivator: anderen helpen hun ontwikkelingsmogelijkheden te zien en te specificeren. Hen helpen bij het optimaal benutten en versterken van hun competenties in de functie en in de loopbaan.
 • Interesse? Voor meer informatie over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met mij; mijn naam is wiepie.van.der.veen@cendris.com en ik ben corporate recruitment coördinator. Je kunt me ook bellen; 06-51560319. Via Linkedin contact leggen mag natuurlijk ook!
 • Solliciteren? Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie uiterlijk 19 juni.
  Je ontvangt uiterlijk een terugkoppeling op je sollicitatie op donderdag 25 juni. Onze procedure bestaat uit een telefonische intake en een (digitaal) gesprek inclusief een assessment.

Voor welk bedrijf werk je

De medewerkers van Cendris kunnen zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en deze ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures