Werken bij Cendris

Vakantiebaan - Klantenservicemedewerker

Amersfoort
Utrecht
Klantteams
Tijdelijk
Tot 21 jaar een bruto uurloon van 7,76 euro. Ben je ouder? Dan verdien je 9,70 euro

Wat ga jij doen

De vakantie komt er weer aan en eigenlijk wil jij dit jaar wel wat geld verdienen. Je bent sociaal ingesteld en het liefst doe je vakantiewerk waar je contact met andere mensen hebt. Mooi! Want dan kun je misschien wel bij ons aan het werk! Wij zoeken vakantiewerkers, in Amersfoort die ons op de klantenservice komen versterken!

Je gaat aan de slag, op deze tijdelijke klus, bij Cendris op de afdeling van PostNL voor onze  service Extra@home.  Vanachter jouw bureau word jij gebeld door klanten die vragen hebben over hun levering. Ook nemen de chauffeurs/bezorgers contact met je op. Je beantwoord ook vragen via de Whatsapp. De klant en de chauffeur kunnen om verschillende redenen bellen of appen, denk bijvoorbeeld aan:  

 • Klant: “mijn wasmachine zou om 14.00 uur bezorgd worden maar de bezorger is nog steeds niet geweest?”
 • Chauffeur: “ik sta bij de klant met een levering, maar de klant  lijkt niet thuis te zijn, kun je me helpen aan contactgegevens?”
 • Klant: “volgens de barcode is mijn levering vertraagd, kunt u vertellen of de bezorging vandaag nog komt en hoe laat?”
 • Chauffeur: “ik ben bij de klant, deze woont in een flat, kun je mij vertellen of ik hier levering aan de deur heb?”

Natuurlijk moet je de dingen ook kunnen uitzoeken. Zo kun je rittenschema’s inzien en klanten informeren over het tijdstip van leveren van een product. Je maakt ook nieuwe leverafspraken met klanten en geeft chauffeurs informatie over hun rittenschema of klanten.

Voor de klant ben jij het eerste aanspreekpunt en voor de chauffeur ben jij de collega die informatie geeft. Je denkt met beide partijen mee en durft, als het moet, standvastig te zijn naar de chauffeur. 

Wat bieden wij

Als vakantiewerker kun je bij ons het volgende verwachten;

 • Tot 21 jaar een bruto uurloon van 7,76 euro. Ben je ouder? Dan verdien je 9,70 euro
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, zelfs als vakantiewerker! Dit zit dus nog niet bij je bruto uurloon in.  
 • Een volledige OV-kostenvergoeding mits je meer dan 10 km. van onze locatie af woont.
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Een contract voor de periode van 20 juli – 4 september van 24-32 uur werk per week.
 • Flexibele werktijden op basis van beschikbaarheid.
 • De mogelijkheid om zelf te kiezen of je beschikbaar wilt zijn op de zaterdag, of juist liever vrij bent op zaterdag.

Wat vragen wij

 • Je bent de gehele periode beschikbaar en hebt dus geen  vakantie gepland;
 •  Je vindt het leuk om mensen verder te helpen met hun vragen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent minimaal 2 avonden in de week beschikbaar;
  Voorafgaand vindt een klikgesprek plaats: je maakt kort kennis met de teammanager en het bedrijf. Goed gesprek gehad? Dan mag je beginnen!
   

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en om bij te dragen aan ons succes.  Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

De opdrachtgever is PostNL, je kent het wel. De organisatie die iedere dag met veel inspanning zorg draagt voor het op tijd bezorgen van pakketten en brieven. Voor de afdeling Extra@home zit je inhouse, dit betekent dat je bij het distributiecentrum op locatie werkt. Op de inhouse service van PostNL bij Cendris heerst een ontspannen sfeer. Samen met je collega’s zorg je voor een gezonde en gezellige sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, en een gedreven teammanager staan klaar om jou te helpen. 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures