Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker de Nederlandse Loterij

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€9,70 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,76)

Wat ga jij doen

Wij zijn blij met jou! Word je aangenomen en ben je 3 maanden of langer bij de klantenservice van de Nerderlandse Loterij in dienst? Dan krijg jij van ons een eenmalige BONUS VAN MAAR LIEFST €250,- NETTO! Grijp deze kans!

Jij wordt gebeld of gemaild met de meest uiteenlopende vragen. Het kan gaan om een lot dat is kwijtgeraakt, de uitkering van prijzengeld, een adreswijziging die doorgevoerd moet worden of iemand die zijn of haar winkansen wil vergroten. En af en toe komt er ook een klacht voorbij, bijvoorbeeld over afschrijvingen die onjuist zijn. Deze gesprekken kunnen wel eens pittig zijn, maar gelukkig zie jij het als een uitdaging om weerstand om te buigen naar begrip. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen. Op het moment dat je helemaal bent ingewerkt, is het ook mogelijk om je werk vanuit huis te doen.

Natuurlijk zijn klantvragen je grootste bezigheid, maar bij Cendris gaat het vooral om een goed en efficiënt gesprek voeren. Dat betekent dat je vriendelijk, maar snel, klanten helpt met hun vragen en problemen. Dat doe je vooral door goed te luisteren, mee te leven en oprecht interesse te tonen. Je staat de klant vriendelijk te woord en gaat op zoek naar een passende oplossing of passend aanbod voor de klant. Inlevingsvermogen is enorm belangrijk voor de klant. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. 

Wat bieden wij

 • Loon: €9,70 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,76;
 • Bonusregeling plus reiskostenvergoeding: opbouw van vakantiegeld én -uren;
 • Flexibele werktijden: maandag t/m vrijdag 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend 10:00 tot 17.00 uur;
 • Contract: vanaf 20 tot 28 uren per week, opbouwend naar 32 tot 40 uren per week: jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken;
 • Doorgroeimogelijkheden: van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen;
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes;
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)

Wat vragen wij

 • Jij gaat makkelijk en graag het gesprek aan met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s;
 • Enthousiast, klantgericht en met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen;
 • Omdat je soms ook afspraken bevestigt via de mail, is het belangrijk dat je goed bent in Nederlands spreken en schrijven;
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Ervaring is niet nodig, wel mooi meegenomen.
 • Interesse? Voor inhoudelijke informatie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met ons Recruitment Center via 088-2255867.

Voor welk bedrijf werk je

Je gaat werken bij Cendris. Een mooie club vol aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel. Die openstaan voor nieuwe ideeën en ze zelf ook aandragen. Teamplayers die samen voor het beste resultaat gaan. Bij Cendris geven we je de ruimte en flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. En in dit geval doen jij en je collega’s dat voor de Nederlandse Loterij.

Vragen?

Recruitment Team Nederlandse Loterijen

Vragen?

Recruitment Team Nederlandse Loterijen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures