Werken bij Cendris

Ben jij de projecttrainer voor de Nederlandse Loterij?

Leeuwarden
Friesland
Training & opleiding
Bepaalde tijd
€9,54 + toeslag 10% (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)

Wat ga jij doen

Je bent toe aan de volgende stap. Als klantenservicemedewerker heb je ervaring op gedaan en nu is het voor jou tijd om deze ervaringen te delen met nieuwe collega’s, op het nieuwe project De Nederlandse Loterij met o.a. Eurojackpot, Lotto en natuurlijk de staatloterij!

Het is jou opgevallen dat collega’s met vragen naar jou toe komen en dat je hiervan energie krijgt. Je deelt je kennis graag en je weet hoe je dit over kan dragen op je collega’s. Daarnaast ben je niet bang om voor een groep mensen te staan en ben je in staat om jouw eigen commerciële instelling over te brengen op je trainees.

Wanneer je in deze rol gaat starten vervul je naast de functie van klantenservicemedewerker óók de rol van projecttrainer. Dat houdt in dat je tijdens piekmomenten nieuwe collega’s op de afdeling Nederlandse Loterij gaat trainen, terwijl je anders zelf in de lijn werkzaam bent. Dat betekent dat wij iemand zoeken die zelf target-gedreven is en de groep kan motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Nederlandse Loterij is LOTs of fun 😉
Tijdens de uitgebreide training breng je nieuwe collega’s helemaal bij over de ins en outs van het project, de werkzaamheden, gesprekstechnieken en geef je ze tips en tricks. Dit doe je op een motiverende manier, waardoor je de nieuwe medewerkers echt kunt enthousiasmeren voor het werken op dit leuke project. Ook zorg je voor een goede administratie van de voortgang van de nieuwe medewerkers.

Wat bieden wij

 • Ontwikkelingsmogelijkheden: we bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van trainen en coachen. Om jouw ontwikkeling in dit proces naar een hoger niveau te tillen. Een mooie persoonlijke groei;
 • Je hebt de mogelijkheid om nieuwe collega’s welkom te heten en een goede start te geven bij Cendris;
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig;
 • Beloning: je krijgt een toeslag van 10% bovenop het startsalaris van een contactspecialist: €9,54 bruto, wanneer je daadwerkelijk aan het trainen bent;
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.

Wat vragen wij

Als projecttrainer voor het project Nederlandse Loterij bij Cendris zijn wij op zoek naar het volgende:

 • Je behaalt alle targets en maakt goed gebruik van de tips die tijdens coaching worden meegegeven;
 • Jouw projectkennis is op orde én je weet dit over te dragen naar anderen;
 • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden op kantoor tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur;
 • Je bent behulpzaam, betrouwbaar en niet bang om initiatief te tonen;
 • Creatief brein: je komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die met de functie verband houden. Je associeert gemakkelijk en legt snel verbanden tussen gegevens. Je staat open voor andere benaderingswijzen en weet altijd meerdere manieren om iets te doen;
 • Inspirator en motivator: anderen helpen hun ontwikkelingsmogelijkheden te zien en te specificeren. Hen helpen bij het optimaal benutten en versterken van hun competenties in de functie en in de loopbaan;
 • Salesmentaliteit: je bent in staat de waarde van abonnementen zoals Staatsloterij en Lotto te verkopen aan de groep. Alleen als je trainees zelf ook overtuigd zijn van de producten kunnen ze dit overbrengen op anderen.
 • Informatie: mocht je vragen hebben dan kun je met mij contact opnemen! Ik ben Jonna Visser Recruitment assistent bij Cendris. Telefoonnummer: 06-40541051 of mail mij: jonna.visser@cendris.com.
 • Procedure: wil je de stap zetten om te solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk, door je cv + motivatiebrief te mailen naar werkenbij@cendris.com. En wie weet zien we jou binnenkort op gesprek!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is de Nederlandse Loterij, je kent het vast wel!

De Nederlandse loterij is een nieuwe opdrachtgever binnen Cendris en jij kunt er samen met je collega’s voor zorgen dat dit project een succes wordt, we maken er een mooie tijd van! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen!

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures