Werken bij Cendris

Verkoopadviseur Inbound T-Mobile Breda

Breda
Noord-Brabant
Bepaalde tijd
€9,70 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,76)

Wat ga jij doen

Als verkoopadviseur help jij de klant bij het uitkiezen van producten zoals tv, internet of de nieuwste IPhone! Je helpt de klanten bijvoorbeeld bij het verlengen van een nieuw abonnement, tot aan het volledig aanmelden van een nieuwe klant. Wanneer een klant belt om zijn abonnement te beëindigen, stel jij je servicegericht op. Aan jou de taak om van een servicegesprek een professioneel verkoopgesprek te maken om de klant te behouden. 

Zoals je ziet is het een dynamische functie met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en om meer te verdienen! Lees snel verder voor meer informatie over de vacature Verkoopadviseur Inbound T-Mobile Breda!

Wat bieden wij

 • Wij bieden een vast startsalaris vanaf €9,70 euro bruto per uur. (Ben je jonger dan 21 jaar? Dan is het startsalaris €7,76 euro bruto per uur);
 • Je ziet het goed: VAST startsalaris! Want je gaat afhankelijk van je prestaties meer geld verdienen door middel van bonussen!;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op en vakantie uren;
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken tussen 20 en 40 uur per week;
 • Bij Cendris kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld coach, trainer, floormanager of teammanager;
 • Via ons Cendris Coins spaarsysteem kun je sparen voor een dagje uit of cadeaukaarten!

Wat vragen wij

 • Jij bent tussen de 20 en 40 uur per week beschikbaar binnen de openingstijden van maandag 8.00 uur tot 20.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 uur – 16.00 uur;
 • Een informele omgeving past bij jou, wij kunnen hier allemaal onszelf zijn!;
 • Je bent communicatief vaardig, verkoopgericht en resultaatgericht;
 • Jij hebt een winnaarsmentaliteit en loopt warm voor het maken van een sale!

Voor welk bedrijf werk je

Met ruim 4 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet.

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en voor tevreden T-Mobile klanten!

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures