Werken bij Cendris

Coach T-Mobile Thuis Enschede

Enschede
Overijssel
Klantteams
Bepaalde tijd

Wat ga jij doen

Als coach help je graag je nieuwe collega’s om ze zo snel mogelijk op niveau te krijgen, zodat zij de klanten van T-Mobile Thuis net zo goed kunnen helpen als jij dat kan. Je hebt geduld en weet hoe je bepaalde zaken op verschillende manieren kan uitleggen. Je bent zelf enthousiast over het project, zodat je je collega’s goed kan motiveren. Je gaat bezig met verschillende taakgebieden, zoals: coaching, kwaliteitsverbetering en waarborging, advies, borgen van inhoudelijke kennis en contentbeheer.

70% van de tijd ben jij als coach werkzaam. Om zelf ook voldoende feeling te houden met de werkzaamheden, zal je 30% van de tijd besteden om klanten van T-Mobile te woord te staan.

Wat bieden wij

  • Beloning: afhankelijk van je ervaring is het startsalaris vanaf 21 jaar en ouder € 10,18 euro bruto per uur. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast persoonlijke groei. Aan de hand van de prestaties van je team kun je een bonus verdienen.
  • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig.
  • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.

Wat vragen wij

Als coach op het project T-Mobile Thuis bij Cendris zijn wij op zoek naar het volgende:

  • Je werkt minimaal 32 uur in de week;
  • Je weet op een leuke en motiverende manier feedback te geven en kennis over te dragen naar anderen;
  • Je bent behulpzaam, creatief, betrouwbaar en kunt goed analyseren;
  • Je hebt kennis van het T-Mobile Thuis project of bent bereid dit leren.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden T-Mobile klanten!

 

Kom bij ons werken! Reageer door je cv én motivatie te mailen naar werkenbij@cendris.com. Wie weet zien we jou binnenkort op gesprek! Voor vragen kun je uiteraard ook mailen naar dit emailadres. We zien graag je reactie tegemoet! Tot snel!

 

Vragen?

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures