Werken bij Cendris

Medewerker salarisadministratie

Leeuwarden
Friesland Groningen
Finance & Administratie
Vast
beloning tussen de €1985 en €2620 op basis van een fulltime baan (40 uur)

Wat ga jij doen

Accuraat, nauwkeurig en proactief. Jij herkent jezelf wel in deze woorden. Bij het afronden van je werkzaamheden check jij de zaken nog eens een keer extra. Want liever dubbel gecheckt, dan een fout niet ontdekt! Bij Cendris vinden wij dit ook erg belangrijk, vooral op de afdeling salarisadministratie. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker de rest van de vacaturetekst om te kijken of er een match is!

Als medewerker salarisadministratie draag je mede zorg voor een tijdige en correcte betaling van de salarissen.  Wat je precies gaat doen?

 • Je verwerkt en controleert variabele mutaties in de salarisadministratie, bewaakt voorschotten, loonbeslagen en incasso’s. 
 • het uitrekenen van nabetalingen en het verrekenen van voorschotten.
 • Het verwerken van declaraties.
 • Het beantwoordden van vragen (bv via de mail) van collega’s over declaraties.

Je registreert je controlewerkzaamheden, want je draagt een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het juist uitvoeren van salarisverwerking. Iedere handeling die je doet moet je toetsen aan de (fiscale) wetgeving en de regelgeving van de organisatie.  Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen over de salarisverwerking, je kunt je daarom goed verplaatsen in de medewerker en kunt de gevolgen voor hen overzien, tijdig actie ondernemen en in begrijpende taal communiceren.

We begrijpen natuurlijk dat je misschien niet één op één alle bovenstaande werkzaamheden kunt uitvoeren. We willen je hierbij graag helpen en je laten groeien in de functie. Een administratieve basis en affiniteiten met financiën en Excel is hiervoor wel belangrijk.

Wat bieden wij

 • beloning: jouw instroomsalaris zit tussen  de €1763,- en €2387,- Dit is o.b.v. werkervaring en fulltime dienstverband. Bij Cendris heb je de mogelijkheid jaarlijks in je functieschaal (tot de max van de schaal) te groeien;
 • de leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig;
 • afwisseling en groei: Wij willen je graag de kans bieden in deze functie te groeien en waar nodig training-on-the-job te geven.
 • jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)

Wat vragen wij

 •  MBO+ werk- en denkniveau;
 •  Kennis en ervaring van Excel.
 •  Je hebt affiniteiten met financiën.
 •  Een sociale, maar vooral benaderbare vraagbaak; je staat altijd open voor de vragen voor collega’s. Het maakt niet uit waar je mee bezig bent of met wie je in gesprek bent, als er een medewerker een serieuze vraag heeft stel jij je beschikbaar om de medewerker direct met zijn of haar vraag te helpen.;
 •  Je communiceert bondig in begrijpbare taal en proactief. Dit is nodig om te zorgen dat mensen in beweging komen die je nodig hebt om de salarisverwerking tijdig en correct te laten verlopen. Men doet graag dingen voor je;
 • interesse? Zijn er nog wat vragen onbeantwoord? Neem gerust contact met mij op! Ik ben wiepie.van.der.veen@cendris.com en corporate recruitment coördinator bij Cendris; 06-51560319 ; Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Lisette Kloens; 06-36165421
 • procedure? Ben je enthousiast? Dan horen we graag meer van je! Stuur je cv (en eventueel LinkedIn profiel) + motivatie uiterlijk 13 januari naar werkenbij@cendris.com toe.  
 • Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures