Werken bij Cendris

Coach T-Mobile Telesales Enschede

Enschede
Vast
32 uur per week

Wat ga jij doen

Jij bent als coach op T-Mobile Telesales verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gesprekstechnieken van je collega’s! Je start je dag met een lekkere bak koffie of thee voordat je de vloer oploopt en je plaatst neemt tussen je collega’s. Je kijkt naar de cijfers van de vorige dag en analyseert deze, want aan de hand hiervan onderneem je actie en bekijk je hoe je de kwaliteit kan waarborgen en verbeteren.

Minimaal twee keer per week is er een dag-start waarbij de dagelijkse focusgebieden worden besproken. Hierbij kun je denken aan de voortgang van de KPI’s of het bedenken van creatieve acties zoals een incentive om de gestelde KPI’s te behalen. Ook maak je ontwikkelplannen voor collega’s die extra hulp kunnen gebruiken bij hun gesprekken en bespreek je met de trainers en teammanagers hoe je jouw team gaat motiveren en stimuleren. Dagelijks ben je in gesprek over de voortgang en ontwikkeling van jouw team en bekijk je hoe de scores zijn voor klanttevredenheid. Dit is namelijk zeer belangrijk in de gesprekken!  Samen met de teammanagers en collega coaches zorgen jullie ervoor dat de klanten van T-Mobile Sales uitmuntend te woord worden gestaan.

Waar je helemaal enthousiast van wordt, is het coachen van de contactspecialisten, waarbij SMART afspraken gemaakt worden ten behoeve van hun ontwikkeling. Dit betekent dat je naast hen zit om gesprekken mee te luisteren, feedback te geven en jij ze verder helpt om de KPI’s te behalen.

Je vindt het zelf ook super leuk om klantcontact te hebben, want je zal 30% van je contracturen ook klanten telefonisch te woord staan. Zo blijf je zelf namelijk up-to-date van wat voor soort vragen er gesteld kunnen worden en ben je goed voorbereid op alle vragen en uitdagingen van de contactspecialisten.

Wat bieden wij

  • Beloning: de functie van coach is ingeschaald in schaal 5, met een bruto uurloon vanaf 21 jaar van €10,18. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast persoonlijke groei;
  • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig;
  • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen;
  • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
  • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

  • Je werkt minimaal 32 uur in de week;
  • Je weet op een leuke en motiverende manier feedback te geven en kennis over te dragen naar anderen;
  • Je bent behulpzaam, creatief, betrouwbaar en kunt goed analyseren.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten!

Hoe kun je solliciteren? Reageer uiterlijk zondag 09 februari 2020 door je cv én motivatie te mailen naar robin.de.vos@cendris.com. Wie weet zien we jou binnenkort op gesprek! Voor vragen kun je uiteraard ook mailen naar dit emailadres of bellen naar 06 – 36 574 889. Tot snel!

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures