Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker (16-40 uur)

Enschede
Overijssel
Klantteams
Uitzendwerk
16 uur per week
€ 9,48 per uur

Wat ga jij doen

Om je werk goed te kunnen doen, begin je bij Cendris altijd met een inwerktraining die wij voor jou betalen. Hier leer je alle ins en outs van de Nederlandse Loterij en van de systemen waarmee je gaat werken. Maar ook hoe je ontevreden klanten weer blij maakt en wie van je collega’s de koffie zwart drinkt. Training succesvol afgerond? Dan ben jij ready-to-go om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jij wordt gebeld of gemaild met de meest uiteenlopende vragen. Het kan gaan om een lot dat is kwijtgeraakt, de uitkering van prijzengeld, een adreswijziging die doorgevoerd moet worden of iemand die zijn of haar winkansen wil vergroten. En af en toe komt er ook een klacht voorbij, bijvoorbeeld over afschrijvingen die onjuist zijn. Deze gesprekken kunnen wel eens pittig zijn, maar gelukkig zie jij het als een uitdaging om weerstand om te buigen naar begrip. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen. Op het moment dat je helemaal bent ingewerkt, is het ook mogelijk om je werk vanuit huis te doen.

Werktijden
Bepaal zelf wanneer je werkt. Bij ons op kantoor of op den duur vanuit huis. Lekker flexibel, want zo zijn we bij Cendris. Je kan aan de slag tijdens de volgende openingstijden: 

 • Maandag t/m vrijdag: tussen 09:00 en 21:00 uur
 • Weekend: werk tussen tussen 10:00 en 17:00 uur

Wat bieden wij

 • 16-40 uur per week: jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken
 • € 9,48 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar? Dan gelden de jeugdschalen.
 • Flexibele werktijden: maandag t/m vrijdag 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend 10:00 tot 17.00 uur. Thuiswerken is ook mogelijk.
 • Bonusregeling plus reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld én -uren
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen.
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).

Wat vragen wij

 • Startdatum: elke maandag kun je starten met een betaalde training van 5 werkdagen.
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Ervaring in klantcontact of sales is niet nodig, maar wel een pluspunt.
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij gaat makkelijk en graag het gesprek aan met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Enthousiast, klantgericht en met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Nederlandse taal: omdat je soms ook afspraken bevestigt via de mail, is het belangrijk dat je goed bent in Nederlands spreken en schrijven.

Voor welk bedrijf werk je

Je gaat werken bij Cendris. Een mooie club vol aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel. Die openstaan voor nieuwe ideeën en ze zelf ook aandragen. Teamplayers die samen voor het beste resultaat gaan. Bij Cendris geven we je de ruimte en flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. En in dit geval doen jij en je collega’s dat voor de Nederlandse Loterij.

100% kans op een baan? Solliciteer nu
Solliciteer via de button en je hoort binnen 2 werkdagen van ons. Heb je nog vragen over de functie, de inwerktraining of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jonna Visser, coördinator Recruitment. Mail: nederlandseloterijen@cendris.com of bel: 06- 4054 1051. Hopelijk tot snel!

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures