Werken bij Cendris

Marktplaats Consumer

Groningen
Groningen
Klantteams
Bepaalde tijd
€9,54 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)

Wat ga jij doen

Wil je graag klanten helpen maar spreekt bellen jou niet echt aan? Geen probleem! In Groningen zijn wij op zoek naar contactspecialisten die willen chatten en mailen met klanten van het grootste online handelsplatform van Nederland! Klinkt jou dat goed in de oren? En vind je het daarbij belangrijk dat je zowel op persoonlijk vlak kan groeien als op financieel vlak? Lees dan snel verder!

Als contactspecialist van de consumer afdeling van Marktplaats ga je via chat en e-mail klantvragen beantwoorden. Deze klantvragen zijn gevarieerd. Het ene moment help je een klant met het afsluiten van een account en het andere moment help je een klant meer vragen over het nieuwe betaalplatform. Wat belangrijk is in deze functie dat je snel klantvragen kan beantwoorden, foutloos Nederlands kan schrijven en je in je chatgesprekken en e-mails voldoende empathie weet over te brengen.

Om klanten gelijk goed te kunnen helpen krijg je van te voren een betaalde training. En ook tijdens je eerste weken op de vloer krijg je genoeg begeleiding. 

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m zo van 08:00 – 22:00 uur.
 • Bruto uurloon: van €9.54(jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie van 6 werkdagen.
 • Doorgroeimogelijkheden: ander project, coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op maandag 27-01-2020 starten of 17 februari met de betaalde training van 6 werkdagen.
 • Beschikbaar: je bent 2 zaterdagen per 4 weken beschikbaar om te werken.
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen.
 • Creatief: je bent creatief en weet hoe je schriftelijk toch de connectie kan maken met de klant.
 • Nederlandse taal: aangezien je klanten per chat en e-mail te woord gaat staan is het belangrijk dat jouw Nederlands goed op orde is, zowel in woord als in geschrift.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Jij gaat aan de slag op de afdeling waar consumenten met hun vragen terecht kunnen.

Bij Cendris in Groningen is de afdeling helemaal ingericht in Marktplaats stijl. De afdeling straalt professionaliteit uit en tegelijkertijd heerst er een informele en vooral ook gezellige sfeer.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures