Werken bij Cendris

Helpdeskmedewerker Nederlandse Loterij

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€9.48 (t/m 20 jaar €7,55)

Wat ga jij doen

“De staatsloterij heeft de aller grootse prijzenpot van Nederland”

“Ga jij voor de grootste jackpot van allemaal?”

Wil jij deel uitmaken van het klantenservicemedewerkers team voor de Nederlandse Loterij met onder andere; de staatsloterij Lotto en bijvoorbeeld Eurojackpot, wacht dan niet langer en lees snel verder!

Je gaat aan de slag bij Cendris op het project de Nederlandse Loterij. Vanachter jouw bureau probeer jij, samen met je collega’s, het verschil te maken voor de klanten van de Nederlandse Loterij.

Je krijgt te maken met verschillende vragen: zo belt er een klant die is verhuisd en wil checken of het nieuwe adres goed in de systemen staat. Dan spreek je een klant die zijn lot wil controleren op prijs. En daarna hang je aan de telefoon met een klant die de regels van een bepaald spel nog even wil horen. Jij krijgt energie om al deze klanten te voorzien van een duidelijk en juist antwoord!

Nederlandse Loterij is LOTs of fun 😉

De spanning zit hem bij jou niet in de trekkingen, maar of je iedere klant hebt weten overtuigen van jouw enthousiasme en daarmee de klant geholpen hebt.

Dat doe je door alle klantvragen via de telefoon, e-mail en andere systemen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen te voorzien van optimale winkansen. Veel voorkomende vragen kunnen dan ook zijn:

 • “Ik heb de Staatsloterij-app gedownload, hoe werkt deze eigenlijk?”
 • “Ik speel al mee met de Staatloterij, hoe vergroot ik mijn win kans, kan jij mij helpen?”
 • “Kan ik ook bij een trekking aanwezig zijn?”
 • “Je gelooft het niet, ik heb een prijs gewonnen!”
 • “Help ik ben lot kwijt, en nu?”
 • “De afschrijving is niet gelukt, maar ik wil wel mee spelen”

Je staat de klant vriendelijk te woord en gaat op zoek naar een passende oplossing of passend aanbod voor de klant. Inlevingsvermogen is enorm belangrijk voor de klant. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. Je verkoopt een droom en kan met je enthousiasme de klant overtuigen. Óók wanneer de klant teleurgesteld is, raak jij niet in paniek maar kan jij het luisterend oor zijn dat de klant nodig heeft op dat moment.

Natuurlijk moet je voorafgaand best veel weten over de Nederlandse Loterij, kennis, enthousiasme, vertrouwen, empathisch vermogen en betrokkenheid. Jij dé expert bent die onze klant nodig heeft. Maar maak je vooral niet druk, voorafgaand krijg je een betaalde training en ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je collega’s, de coaches en je teammanager! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en dat je graag bezig bent met je eigen ontwikkeling én die van de afdeling.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: op kantoor tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur
 • Bruto uurloon: €9,48 (tot en met 20 jaar €7,55)
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Een dynamische en moderne werkomgeving plus de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: met maximale doorgroeimogelijkheden. van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Bonusregeling: bij de Nederlandse Loterij heeft naast de coins ook hele interessante bonussen!
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt starten in november of december met de betaalde training van 5 werkdagen starten. Lukt dit niet? Later starten is ook mogelijk! 
 • Enthousiast: je heb een klantgerichte en enthousiaste instelling, met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Nederlandse taal: aangezien je af en toe ook bepaalde afspraken gaat bevestigen op de mail, is het héél belangrijk dat je Nederlandse taal zowel in woord als geschrift goed is.
 • Opleiding: Minimaal mbo- werk en denkniveau;
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Informatie: mocht je vragen hebben dan kun je met mij contact opnemen! Ik ben Jonna Visser Recruitment assistent bij Cendris. Telefoonnummer: 06-06-40541051 of mail mij: jonna.visser@cendris.com.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is de Nederlandse Loterij, je kent het vast wel!

De Nederlandse loterij is een nieuwe opdrachtgever binnen Cendris en jij kunt er samen met je collega’s voor zorgen dat dit project een succes wordt, we maken er een mooie tijd van! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen!

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures