Werken bij Cendris

Capaciteit & Forecast specialist Landelijk | 36-40 uur

Landelijkl
Bepaalde tijd
40 uur per week

Wat ga jij doen

Jij als Capaciteit & Forecast specialist gaat ons uit de brand helpen! Dit doe jij door ons en onze klanten van perfect geanalyseerde cijfers te voorzien. Dit niet alleen, ook geef je advies welke je maakt op basis van berekeningen en formules in Excel! Dit doe je voor verschillende opdrachtgevers van Cendris. Jij weet als geen ander de vertaalslag te maken van cijfers naar een goed gesprek. Het spreekt je trouwens ook aan, die afwisseling tussen het zijn van een analist, een adviseur en een forecastspecialist.

Communicatie is the key! Je maakt aan de hand van analyses een voorspelling voor het aantal klantcontacten voor de komende periode of schakelt met de opdrachtgever die jou van andere relevante informatie voorziet. Ook kijk je regelmatig naar verschillende variabelen zoals het ziekte verzuim, de afhandeltijd en het verloop op de projecten om zo de beste voorspelling te doen. Na behoorlijk wat gesprekken, gezweet en koffie heb je als resultaat dat je collega’s van roostering en traffic voldoende medewerkers hebben om de roosters rond te krijgen zodat alle klanten op de juiste tijdstippen te woord gestaan kunnen worden. Is dit niet het geval? Don’t worry je hebt namelijk geweldige recruitment collega’s die jou weer uit de brand kunnen helpen.

Wat bieden wij

 • beloning: je instroomsalaris zit in salarisschaal 7, met een beloning tussen de €1985 en €2620. Binnen je schaal is er de mogelijkheid om jaarlijks op basis van een functioneringsgesprek te groeien;
 • de leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig;
 • flexibiliteit: het is in deze functie belangrijk dat je kunt schakelen met collega’s, maar we begrijpen het ook wanneer jouw voorkeur naar een werkweek van 36 of 38 uur uitgaat. In overleg willen we graag met jou kijken of je een contact voor 36, 38 of 40 uur wilt.
 • afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Je wordt onderdeel van het team en kunt het beste uit jezelf gaan halen!
 • jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten..)
 • werklocatie: het team bevindt zich voornamelijk op onze kantoren in Leeuwarden, Enschede of Breda. Woon je niet in deze stad? Ook thuiswerken is een optie. Voor het inwerktraject zul je wel naar één van deze locaties moeten afreizen. Natuurlijk tegenover reis- of OV kosten vergoeding.

Wat vragen wij

 • cijfermatig inzicht en een analytisch vermogen;
 • raakvlak met het op basis van inzichtelijke gegevens voorspellingen kunnen doen;
 • een beschikbaarheid van 36, 38 of 40 uur en enige mate van flexibiliteit;
 • pro activiteit en goede communicatieve vaardigheden;
 • je haalt er plezier uit iets tot op de bodem uit te zoeken.

  Interesse? Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Hoppezak, Manager WFM.
  Tel: 06-10650907. Voor informatie betreffende het sollicitatieproces kun je met mij bellen! Mijn naam is Wiepie van der Veen en ik werk als Coördinator Recruitment
  tel. 06-51560319 of: wiepie.van.der.veen@cendris.com

  Procedure? Solliciteren kan tot en met zondag
  17 november
  . Mail je CV en motivatie naar: werkenbij@cendris.com Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 5 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures