Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker (16-40 uur)

Rotterdam
Zuid-Holland
Klantteams
Uitzendwerk
28 uur per week
€ 9,48 per uur

Wat ga jij doen

Vragen beantwoorden van (potentiële) spelers van de Nederlandse Loterij. Dat is wat jij gaat doen. Als parttime klantenservice medewerker sta je vriendelijk en enthousiast klanten te woord. Dat kan een simpele vraag zijn (adreswijziging of gewonnen prijs), maar ook in lastigere situaties (verloren of verlopen lot) houd jij je hoofd koel. Merk je tijdens een gesprek dat de klant openstaat voor bijvoorbeeld een extra lot, dan speel je daar soepel op in. Extra winkans voor de klant, extra bonus voor jou.

 

Hoe je zo’n gesprek moet voeren, leren we je tijdens een betaalde training van vijf werkdagen. Je leert hier alles over de producten van de Nederlandse Loterij en de systemen waarmee je gaat werken. We vinden het belangrijker dat jij van nature goed kunt luisteren, meelevend bent en bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.

Training en werktijden
Elke maandag kun je met de betaalde training starten. Daarna kun je minimaal 16 uur per week aan de slag. Hoeveel uur precies en op welke dagen, mag jij bepalen. Maandag t/m vrijdag kun je werken tussen 09:00 en 21:00 uur. In het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Wat bieden wij

 • 16-40 uur per week: jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken
 • € 9,48 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar? Dan gelden de jeugdschalen.
 • Flexibele werktijden. Thuiswerken is ook mogelijk.
 • Bonusregeling plus reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld én -uren
 • Betaalde training en doorgroeimogelijkheden: van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen.
 • Talent Lab: een platform waarop eenmalige of tijdelijke klussen staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Cendris Coins. Met dit spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).

Wat vragen wij

 • Beschikbaar voor een vijfdaagse inwerktraining.
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Ervaring is niet nodig.
 • Je gaat makkelijk en graag het gesprek aan met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Enthousiast, klantgericht en met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Omdat je soms ook afspraken bevestigt via de mail, is het belangrijk dat je goed bent in Nederlands spreken en schrijven.

Voor welk bedrijf werk je

Via Cendris ga je aan de slag voor onze nieuwe opdrachtgever de Nederlandse Loterij. Samen met je collega’s kan jij er dus voor zorgen dat dit project een succes wordt én dat er een gezonde en gezellige sfeer heerst op de werkvloer. Cendris geeft je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan het succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

100% kans op een baan? Solliciteer nu
Solliciteer via de button en je hoort binnen 2 werkdagen van ons. Heb je nog vragen over de functie, de inwerktraining of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jonna Visser, coördinator Recruitment. Mail: nederlandseloterijen@cendris.com of bel: 06- 4054 1051. Hopelijk tot snel!

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures