Werken bij Cendris

Parttime klantenservice medewerker

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
16 uur per week
€ 9,48 per uur

Wat ga jij doen

Vragen beantwoorden van (potentiële) spelers van de Nederlandse Loterij. Dat is wat jij gaat doen. Als parttime klantenservice medewerker sta je vriendelijk en enthousiast klanten te woord. Dat kan een simpele vraag zijn (adreswijziging of gewonnen prijs), maar ook in lastigere situaties (verloren of verlopen lot) houd jij je hoofd koel. Merk je tijdens een gesprek dat de klant openstaat voor bijvoorbeeld een extra lot, dan speel je daar soepel op in. Extra winkans voor de klant, extra bonus voor jou.

Hoe je zo’n gesprek moet voeren, leren we je tijdens een betaalde training van vijf werkdagen. Je leert hier alles over de producten van de Nederlandse Loterij en de systemen waarmee je gaat werken. We vinden het belangrijker dat jij van nature goed kunt luisteren, meelevend bent en bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.

Training en werktijden
Elke maandag kun je met de betaalde training starten. Daarna kun je minimaal 16 uur per week aan de slag. Hoeveel uur precies en op welke dagen, mag jij bepalen. Maandag t/m vrijdag kun je werken tussen 09:00 en 21:00 uur. In het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Wat bieden wij

 • 16-40 uur per week: jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken
 • Flexibele werktijden: maandag t/m vrijdag 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend 10:00 tot 17.00 uur. Thuiswerken is ook mogelijk.
 • € 9,48 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar? Dan gelden de jeugdschalen.
 • Bonusregeling plus reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld én -uren
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen.
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).

Wat vragen wij

 • Startdatum: elke week start er een betaalde training van 5 werkdagen.
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Ervaring is niet nodig.
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij gaat makkelijk en graag het gesprek aan met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Enthousiast, klantgericht en met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Nederlandse taal: omdat je soms ook afspraken bevestigt via de mail, is het belangrijk dat je goed bent in Nederlands spreken en schrijven.

Voor welk bedrijf werk je

Je gaat werken bij Cendris. Een mooie club vol aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel. Die openstaan voor nieuwe ideeën en ze zelf ook aandragen. Teamplayers die samen voor het beste resultaat gaan. Bij Cendris geven we je de ruimte en flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. En in dit geval doen jij en je collega’s dat voor de Nederlandse Loterij.

Interesse? Voor inhoudelijke informatie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jonna Visser, coördinator Recruitment via 06- 4054 1051 of nederlandseloterijen@cendris.com. Solliciteren kan via onderstaande knop. Hopelijk tot snel!

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures