Werken bij Cendris

Kersvers project de Nederlandse Loterij, ben jij onze coach?!

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd

Wat ga jij doen

“Ga jij voor de grootste jackpot van allemaal?”

Heb jij altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen project? Dan is dit je kans, waar jij de vrijheid hebt om alles vanaf de start op te bouwen!

Als coach op het  kersverse project De Nederlandse loterij met o.a. Eurojackpot, Lotto en natuurlijk de staatloterij!

Ga je de nieuwe contactspecialisten helpen en ondersteunen bij de start van hun werkzaamheden op telefonie, mail. Daarnaast help jij ze bij de ontwikkeling in de functie. De persoon die wij zoeken is leergierig, enthousiast om een mooi project neer te zetten en krijgt energie van het coachen van contactspecialisten. Jij deinst niet terug voor het geven én ontvangen van feedback!

 

Zelf heb je alles goed voor elkaar als het gaat om targets. Als coach weet je exact wat er nodig is om de contactspecialisten op niveau te krijgen en te behouden. Je hebt geduld en je weet de zaken op inhoudelijk niveau helder over te brengen in begrijpelijke taal.

Je gaat bezig met verschillende taakgebieden, zoals: coaching op KPI’s, gespreksvaardigheden, kwaliteitsverbetering en waarborging, advies, borgen van inhoudelijke kennis en contentbeheer.

Nederlandse loterij is LOTs of fun 😉

Wat bieden wij

 • Salaris: de functie van coach is ingeschaald in schaal 5. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast een mooie persoonlijke groei.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.
 • Verdeling; om zelf ook voldoende feeling te houden met de werkzaamheden, zal je 30% van de tijd ingeroosterd worden in de lijn, waarbij je dus actief mee belt op de vloer (of e-mail). De overige 70% van de tijd zal je je echt bezig houden met de coaching van medewerkers.

Wat vragen wij

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bezit het talent om collega’s op inspirerende wijze te coachen;
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt gedegen kennis van processen en procedures van Cendris Customer Contact ;]
 • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden: op kantoor tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur
 • Creatief brein: je komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die met de functie verband houden. Je associeert gemakkelijk en legt snel verbanden tussen gegevens. Je staat open voor andere benaderingswijzen en weet altijd meerdere manieren om iets te doen.
 • De beste worden doe je niet alleen: je respecteert ervaringen en bijdragen uit andere (vak-)gebieden, je toont interesse voor andere meningen dan de eigen en zoekt actief de samenwerking op en bevordert de teamgeest.
 • Doen wat je zegt en zeg wat je doet: je komt afspraken na en onderneemt actie als je een afspraak niet na kan komen om de nadelige gevolgen voor anderen weg te nemen en komt zelf met een voorstel. Je geeft informatie altijd op de afgesproken wijze door.
 • Je gaat niet voor minder: je stelt hoge eisen aan eigen en andermans werk en levert verzorgd werk af.
 • Koers niet uit het oog verliezen: je handelingen en besluiten richten zich op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten. Je maakt efficiënt gebruik van de beschikbare tijd en zoekt effectieve oplossingen als het resultaat in gevaar komt.
 • Inspirator en motivator: anderen helpen hun ontwikkelingsmogelijkheden te zien en te specificeren. Hen helpen bij het optimaal benutten en versterken van hun competenties in de functie en in de loopbaan.
 • Informatie: mocht je vragen hebben dan kun je met mij contact opnemen! Ik ben Jonna Visser Recruitment assistent bij Cendris. Telefoonnummer: 06-40541051 of mail mij: jonna.visser@cendris.com.
 • Procedure: wil je de stap zetten om te solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk, door je cv + motivatiebrief te mailen naar werkenbij@cendris.com. En wie weet zien we jou binnenkort op gesprek! 

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is de Nederlandse Loterij, je kent het vast wel!

De Nederlandse loterij is een nieuwe opdrachtgever binnen Cendris en jij kunt er samen met je collega’s voor zorgen dat dit project een succes wordt, we maken er een mooie tijd van! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen!

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures