Werken bij Cendris

Teammanager de Nederlandse Loterij

Rotterdam
Klantteams
Vast

Wat ga jij doen

“Ga jij voor de grootste jackpot van allemaal?”

Heb jij altijd al gedroomd van het opzetten van je eigen project? Dan is dit je kans, waar jij de vrijheid hebt om alles vanaf de start op te bouwen! Een teammanager is iemand die het geweldig vindt om met mensen bezig te zijn en graag verantwoordelijk is voor het behalen van gestelde doelen.

Je start de dag met een rondje over de vloer om kennis te maken en later bij te praten met je medewerkers. Ook ga je in gesprek met de floormanager om te bekijken hoe jullie er voor staan en wat er te verwachten valt voor vandaag. Zo weet je precies hoeveel call- en/of mail verkeer er aan zit te komen en of je daar genoeg medewerkers voor hebt zitten om dit aan te kunnen. Samen bekijken jullie waar nog eventuele oplossingen nodig zijn en hoe deze oplossingen er uit moeten komen te zien. Hierna ga je aan de slag met de administratieve taken. Zo keur je bijvoorbeeld uren goed, bel je ziekmeldingen na, keur je vakantieaanvragen goed en werk je je mail bij.


Nederlandse loterij is LOTs of fun
😉

Als teammanager ben je werkzaam voor het project de Nederlandse Loterij. Op dit project komen diverse vragen binnen van klanten; zo belt er een klant die is verhuisd en wil checken of het nieuwe adres goed in de systemen staat. Dan spreek je een klant die zijn lot wil controleren op prijs. En daarna hang je aan de telefoon met een klant die de regels van een bepaald spel nog even wil horen. Maar, geen dag is hetzelfde want iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal. Hier ben jij verantwoordelijk voor het project de Nederlandse Loterij, waarbij je stuurt op o.a. KTV, Sales en AHT. Ook ziekteverzuim, verloop en de ontwikkeling van de medewerkers en hun betrokkenheid behoort tot jouw takenpakket. Je kent dus de ins en outs van je project, je kunt medewerkers motiveren het beste uit zichzelf te halen en zo het project naar een hoger doel te brengen. Je bent een kei in cijfertjes en weet wat er voor nodig is om het maximale rendement van het project te behouden/behalen. Vanuit je overstijgende en signalerende rol weet je knelpunten te vertalen naar concrete verbeterplannen en zoek je actief de samenwerking met collega’s.

Wat bieden wij

 • Uitdagende opdrachtgevers: je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende opdrachtgevers werkt. Daartussen zul je veel grote namen en inspirerende merken vinden!
 • Beloning: inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding binnen schaal 9. Dit betekent voor indiensttreding een salaris tussen de €2352,09 en de €3100,-.
 • Inspirerende werkomgeving: werken op één van onze locaties in Nederland met elk een uniek karakter, betekent werken in een moderne open omgeving met een flinke dosis gezelligheid!
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaren werkervaring als leidinggevende in de callcenterbranche
 • Een motivator en inspirator; je weet je team te motiveren om gestelde doelen te behalen en doet dit op een inspirerende wijze;
 • Een creatief brein, zowel in het bedenken van oplossingen en nieuwe werkwijzen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij bent creatief en denkt out of the box;
 • Een onderzoeksmentaliteit, je weet van tevoren hoe de cijfers er voor die week uit gaan zien en hebt tegelijkertijd nagedacht over hoe je daar op gaat sturen en wat je daar voor nodig hebt;
 • Informatie: mocht je vragen hebben dan kun je met mij contact opnemen! Ik ben Wiepie van der Veen Coördinator Recruitment bij Cendris. Telefoonnummer: 06-51560319 of mail mij: wiepie.van.der.veen@cendris.com.
 • Procedure: wil je de stap zetten om te solliciteren? Reageer dan voor zondag 20 oktober. Laat je cv + motivatiebrief hier achter! Wie weet zien we jou binnenkort op gesprek!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als een club echte teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Alles wat we doen draait om het contact met mensen, we werken in een dynamische omgeving; dat vraagt om gepassioneerde, talentvolle en ondernemende medewerkers. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Dat kan alleen door goede en constante resultaten te leveren, door proactief, betrouwbaar en transparant te zijn. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is de Nederlandse Loterij, je kent het vast wel!

De Nederlandse loterij is een nieuwe opdrachtgever binnen Cendris en jij kunt er samen met je collega’s voor zorgen dat dit project een succes wordt, we maken er een mooie tijd van! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures