Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Marktplaats Zakelijk (16-36uur)

Groningen
Groningen
Klantteams
Bepaalde tijd
€ 9,78 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Lijkt het je leuk om de zakelijke klanten van Marktplaats, het grootste online handelsplatform van Nederland, te woord te staan? En vind je het daarbij belangrijk dat je zowel op persoonlijk vlak kan groeien als op financieel vlak? Lees dan snel verder!

Als klantenservicemedewerker Marktplaats ga je aan de slag bij Cendris in Groningen op de zakelijke afdeling genaamd BSD (Business Service Desk). Je gaat zakelijke klanten van Marktplaats telefonisch of per e-mail te woord staan. Je geeft antwoord op hun vragen, lost problemen op en geeft advies. Het soort vragen dat je binnen krijgt zijn divers. Het ene moment vertel je een klant wat de advertentieprijzen zijn en het andere moment adviseer jij de klant hoe hij het beste de zichtbaarheid van zijn advertentie kan vergroten. Je vindt het leuk om zakelijke klanten te helpen, maar ook voor een klein beetje commercie ben jij niet bang. Want klanten opbellen is ook onderdeel van je functie. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook klanten die al een tijdje niet meer actief zijn geweest op Marktplaats. Je gaat kijken of je de actieve klanten kunt adviseren. En je gaat kijken of je niet actieve klanten kunt verleiden om toch weer te gaan adverteren. Je kunt klanten bijvoorbeeld een proefabonnement aanbieden. Voordat je belt maak je uiteraard een uitgebreide analyse, zodat je de klant juist kunt adviseren. En wees niet bang, want ook al is het een functie waarin je zowel mail, in- als outbound gaat bellen er is geen sprake van keiharde verkoop! Het betreft een servicegerichte zakelijke afdeling van Marktplaats.

Voor dat je de zakelijke klanten van Marktplaats écht goed kan helpen krijg je een betaalde training van 10 werkdagen.Zo kan jij goed voorbereid aan de slag op de Marktplaats afdeling van Cendris. Je wordt getraind op mail, inbound en outbound. Je start in de training met 1 specialisme, wanneer je deze onder de knie hebt groei je door naar het volgende specialisme. Bij ieder specialisme groei je op persoonlijk vlak, kun je meerdere klanten helpen op Marktplaats en krijg je een salarisverhoging van 4%!!!

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 08:30 – 18:00 uur en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.
 • Bruto uurloon: van 9,78 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)
 • Groei: van rookie, naar professional, naar expert. Bij iedere volgende stap krijg je 4% salarisverhoging!
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 36 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: ander project, coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt al starten in oktober of november met de betaalde training van 10 werkdagen.
 • Beschikbaar: je bent 2 zaterdagen per 4 weken beschikbaar om te werken.
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen.
 • Commercieel: je hoeft echt geen keiharde verkoper te zijn, maar je weet wel klanten te overtuigen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

 De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Jij gaat aan de slag op de afdeling waar bedrijven met hun vragen terecht kunnen. Bij Cendris in Groningen is de afdeling helemaal ingericht in Marktplaats stijl. De afdeling straalt professionaliteit uit en tegelijkertijd heerst er een informele en vooral ook gezellige sfeer.

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures