Werken bij Cendris

Coach T-Mobile Thuis Valencia

Valencia
Landelijk
Klantteams
Vast
39 uur per week

Wat ga jij doen

Hola Buenos dias? Jaja zo kunnen je coachgesprekken bij T-Mobile in Valencia beginnen. Geen zorgen, ondanks dat je in het mooie Spanje zit coach jij gewoon in het Nederlands en krijg je de kans om Spaans te leren!

Jij bent als coach op T-Mobile verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gesprekstechnieken van je collega’s! Je start je dag met een lekkere bak koffie of thee voordat je de vloer oploopt en je plaatst neemt tussen je collega’s. Je kijkt naar de cijfers van de vorige dag en analyseert deze, want aan de hand hiervan onderneem je actie en bekijk je hoe je de kwaliteit kan waarborgen en verbeteren. Dit is ontzettend belangrijk, vooral in Valencia want de collega’s hier zijn net begonnen met werken en ook onze vestiging is gloednieuw!

Minimaal twee keer per week is er een dag-start waarbij de dagelijkse focusgebieden worden besproken. Hierbij kun je denken aan de voortgang van de KPI’s of het bedenken van creatieve acties zoals een incentive om de gestelde KPI’s te behalen. Ook maak je ontwikkelplannen voor collega’s die extra hulp kunnen gebruiken bij hun gesprekken en bespreek je met de trainers en teammanagers hoe je jouw team gaat motiveren en stimuleren. Dagelijks ben je in gesprek over de voortgang en ontwikkeling van jouw team en bekijk je hoe de scores zijn voor klanttevredenheid. Dit is namelijk ontzettend belangrijk in de gesprekken! Samen met de teammanagers en collega coaches zorgen jullie ervoor dat de klanten van T-Mobile Thuis uitmuntend te woord worden gestaan.

Waar je helemaal enthousiast van wordt, is het coachen van de contactspecialisten, waarbij SMART afspraken gemaakt worden ten behoeve van hun ontwikkeling. Dit betekent dat je naast hen zit om gesprekken mee te luisteren, feedback te geven en jij ze verder helpt om de KPI’s te behalen.

Je vindt het zelf ook super leuk om klantcontact te hebben, want je zal 30% van je contracturen ook klanten telefonisch te woord staan. Zo blijf je zelf namelijk up-to-date van wat voor soort vragen er gesteld kunnen worden en ben je goed voorbereid op alle vragen en uitdagingen van de contactspecialisten.

Een superleuke functie in een ontzettend gave stad! Woon jij in Valencia of ben jij bereid om te verhuizen? Reageer dan snel.

 

Wat bieden wij

 • Ontzorging: Ga jij aan de slag als coach bij Cendris in Valencia? Supertof wij zorgen ervoor dat jij in een appartement komt te wonen met leuke collega’s. Ook regelen wij dat je een cursus Spaans kunt volgen zodat jij je ook buiten het kantoor verstaanbaar kunt maken. Tot slot kun je ook gratis gebruik maken van de Valenbisi zodat je heerlijk door de stad kunt fietsen.
 • Salaris: je salaris wordt €1463,38 bruto op basis van 39 uur. Wil jij dat wij je ontzorgen en je appartement regelen? Geen probleem! Houdt er wel rekening mee dat de kosten hiervan worden ingehouden.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast! Vooral hier in Valencia zijn we een echte community. Wij kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Ook biedt de stad Valencia ontzettend veel mooie mogelijkheden, dagje strand? Why not! Maar ook lekker genieten in de stad van het heerlijke eten is geweldig!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bezit het talent om collega’s op inspirerende wijze te coachen;
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt gedegen kennis van processen en procedures van Cendris Customer Contact of bent bereid om dit snel eigen te maken;
 • Je hebt bij voorkeur T-Mobile kennis en bent al werkzaam bij Cendris;
 • Creatief brein: je komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die met de functie verband houden. Je associeert gemakkelijk en legt snel verbanden tussen gegevens. Je staat open voor andere benaderingswijzen en weet altijd meerdere manieren om iets te doen.
 • Oor voor de klant: je verwelkomt elke klant telefonisch met een glimlach en verrast elke klant met uitstekende service.
 • De beste worden doe je niet alleen: je respecteert ervaringen en bijdragen uit andere (vak-)gebieden, je toont interesse voor andere meningen dan de eigen en zoekt actief de samenwerking op en bevordert de teamgeest.
 • Doen wat je zegt en zeg wat je doet: je komt afspraken na en onderneemt actie als je een afspraak niet na kan komen om de nadelige gevolgen voor anderen weg te nemen en komt zelf met een voorstel. Je geeft informatie altijd op de afgesproken wijze door.
 • Interesse? Reageer uiterlijk zondag 3 november door je motivatie en CV op te sturen naar werkenbij@cendris.com en wie weet zien we jou binnenkort op gesprek!
 • Procedure? Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op gesprek en assessment mag komen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures