Werken bij Cendris

Projecttrainer (fulltime)

Amersfoort
Utrecht
Training & opleiding
Bepaalde tijd
Een toeslag van 10% bovenop je salaris wanneer je daadwerkelijk aan het trainen bent, boven op het bruto uurloon van 9,44 euro

Wat ga jij doen

Vind jij het leuk om nieuwe collega’s alles bij te brengen over het werk bij Cendris op ons project van PostNL? Heb je daarnaast geen moeite met uitleg geven aan meerdere mensen tegelijk? En weet je mensen te motiveren en te enthousiasmeren? Dan zouden we graag met je kennismaken!  

Wanneer je gaat starten als projecttrainer vervul je naast de functie van klantenservicemedewerker ook de rol van Projecttrainer. Dat houdt in dat je tijdens piekmomenten nieuwe medewerkers voor PostNL gaat trainen.  Over het jaar bekeken, sta je gemiddeld 30% van de tijd voor de groep en blijf je 70% van de tijd in de lijn. Tijdens een training, zit je uiteraard niet in de lijn.

 

Tijdens de uitgebreide training breng je nieuwe collega’s helemaal bij over de ins en outs van het project, de werkzaamheden, gesprekstechnieken en geef je ze tips en tricks. Dit doe je op een motiverende manier, waardoor je de nieuwe medewerkers echt kunt enthousiasmeren. Je zorgt dat ze goed voorbereid aan het werk gaan zodat je nieuwe collega’s exact weten wat hun te wachten staat. Hierdoor sta jij aan het begin van hun succes en mooie loopbaan bij Cendris en het project PostNL. Ook zorg je voor een goede administratie van de voortgang van de nieuwe medewerkers. Zo weet jij waar nog extra aandacht voor nodig is, maar kun je ook zorgen dat de Teammanagers en coaches een goed uitgangspunt hebben wanneer zij de begeleiding overnemen.

Natuurlijk ben je ook veel actief in je rol als klantenservicemedewerker. Het is daarom belangrijk dat je het niet erg vindt om onze klanten telefonisch te woord te staan. Onze klanten bellen met jou omdat ze vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van hun wasmachine. Jij kunt hun vertellen waar de chauffeur zich ongeveer bevindt, of de afspraak op een nieuwe dag plannen. Jouw ervaring kun je weer gebruiken tijdens je rol als projecttrainer.

Wat bieden wij

 • We bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van trainen en coachen.
 • Beloning Je krijgt tijdens je rol als projecttrainer een toeslag van 10% bovenop je salaris wanneer je daadwerkelijk aan het trainen bent. In je rol als klantenservicemedewerker krijg je een bruto uurloon van 9,44 euro.
  Afwisseling en uitdaging: Cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Je wordt onderdeel van het team en kunt het beste uit jezelf gaan halen!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je bent gericht op mensen en weet deze te enthousiasmeren.
 • Je Staat open voor het geven en ontvangen van feedback.
 • Je bent, mocht dit nodig zijn, ook bereid de training op zaterdag OF in de avond te geven.
 • Ervaring als klantenservicemedewerker is een pre.
 • Interesse? Voor vragen mail naar wiepie.van.der.veen@cendris.com
 • Procedure? Solliciteren kan tot maandag 7 oktober Mail je CV en motivatie naar: werkenbij@cendris.com
 • Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt ga je in een 2de gesprek een kleine training geven van ongeveer 10 minuten. Je krijgt hier natuurlijk van ons informatie en een casus voor aangeleverd.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures