Werken bij Cendris

Financieel klantenservice medewerker Marktplaats (fulltime en parttime)

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€ 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Marktplaats, we kennen het allemaal, het grootste online handelsplatform in Nederland! Niet alleen consumenten maken er gebruik van, maar ook bedrijven! Als contactspecialist op de financiële afdeling van Marktplaats ga je klanten opbellen n.a.v. eventuele openstaande betalingen. Je hebt als einddoel het maken van een betaalafspraak. Je bent verantwoordelijk voor het correct behandelen en afhandelen van deze telefonische contacten. Persoonlijk en vriendelijk contact met klanten staat bij Marktplaats hoog in het vaandel.

Daarnaast maak en registreer je de gemaakte (betaal)afspraken. Op basis van het telefonisch contact kunnen kopie facturen worden verstuurd naar de klanten. Dit gaat gepaard met een begeleidende e-mail. Het is essentieel dat dit grammaticaal en inhoudelijk op een correcte wijze gebeurt.

Je bent dus zowel het visitekaartje van Cendris als van Marktplaats en beide bedrijven vinden service en persoonlijk contact erg belangrijk. Voordat je écht aan de slag gaat bij ons krijg je een betaalde training van 5 dagen. Hierin leer je de beginselen van het vak. Ook daarna krijg je nog voldoende begeleiding zodat jij de klanten zo goed mogelijk kan helpen. 

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 09:00 – 17:00 uur. Je hoeft dus niet in de weekenden en avonden te werken! 😊
 • Bruto uurloon: van 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: ander project, coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op maandag 7 oktober met de betaalde training van 5 werkdagen starten. Communicatief vaardig en oplossingsgericht: je staat klanten graag te woord en samen komen jullie tot een betalingsovereenkomst.
 • Creatief: je bent creatief en weet hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Nederlandse taal: aangezien je af en toe ook bepaalde afspraken gaat bevestigen op de mail, is het héél belangrijk dat je Nederlandse taal zowel in woord als geschrift goed is.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Bij Cendris in Leeuwarden is de afdeling nieuw en groeiende.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures