Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Hema (16-40 uren)

Rotterdam
Zuid-Holland
Klantteams
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van € 9,86 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Leuk! Aan de slag op de klantenservice van de Hema! Op de gezellige werkvloer, waar je heerlijke Hema koffie en chocolademelk kunt krijgen, probeer jij, samen met je collega’s, het verschil te maken voor de klanten die jouw bellen met hun vragen over de Hema. De klanten bellen om verschillende redenen. Zo kan het een vraag, probleem of servicevraag zijn. De vragen kunnen heel verschillend zijn, bijvoorbeeld;

 • “Kunt u voor mij kijken of de opblaastompouce die ik besteld heb ook opgehaald kan worden in Rotterdam-Centrum, in het filiaal?
 • Ik heb via de webshop een taart besteld, maar nu heb ik een fout gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
 • Ik heb een leuke rok besteld, maar nu blijkt deze niet leverbaar, wat nu?

 

Jij bent de stem van de Hema en kunt de klant ook echt helpen met een oplossing. Bijvoorbeeld door het bestelde product inderdaad af te laten leveren bij de winkel in Rotterdam-Centrum. Of door te kijken of de bestelde rok op een andere manier te leveren is. Zo niet, dan kom je met een ander voorstel.
Geen dag hetzelfde dus. De klant staat voor jou centraal en inleveringsvermogen is enorm belangrijk, want voor de klant is er een vraag die ze graag opgelost zien. Jij bent dé expert en helpt de klant verder. Óók wanneer je het probleem niet direct kan oplossen, want jij bent een luisteraar en toont begrip. De klant voelt zich begrepen.

 

Natuurlijk moet je voorafgaand best veel weten over de Hema, procedures en klanttevredenheid, voordat je dé expert bent die onze klant nodig heeft. Maar maak je vooral niet druk, voorafgaand krijg je een betaalde training en ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je collega’s, de coaches en je teammanager! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en dat je graag bezig bent met je eigen ontwikkeling én die van de afdeling. 

Ohja, De klantenservice van de Hema in Rotterdam, gaat vanaf midden Februari een thuiswerkplek worden, waarbij je 1x in de 2 weken een dagje in Amsterdam werkt.  Tot die tijd heerlijk op ons kantoor in Rotterdam. Je hebt zelf de keuze om half februari weer uit te stromen, dus tijdelijk, of om thuis te werken en 1x in de 2 weken in Amsterdam een dag.

Wat bieden wij

Als klantenservicemedewerker voor de Hema bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 08:30 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 18:00 uur;
 • Bruto uurloon van 9,86 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen);
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, reiskostenvergoeding;
 • Zelf het aantal uren bepalen wat je wilt werken (tussen de 16 en 40 uur per week);
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager);
 • Resultaten goed? Lekker in de flow? Dan is er de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

• Je kan minimaal 16 uur werken;
• Meer uren is altijd mogelijk, zelfs tot aan fulltime;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je kunt de verschillende systemen snel eigen maken én hier vlot tussen schakelen;
• Je werkt graag in een informele omgeving;
• Je kunt starten op 21 of 28 oktober. De eerste week ben je fulltime beschikbaar. (21 oktober is in de herfstvakantie) Daarna is het op basis van jouw beschikbaarheid.

Voor welk bedrijf werk je

Je werkt op de klantenservice van de Hema die gebruik maakt van de dienstverlening van Cendris. Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures