Werken bij Cendris - bekijk de vacatures

Fulltime klantenservice medewerker

Rotterdam
Zuid-Holland
Klantteams
Uitzendwerk
40 uur per week
€ 9,48 per uur

Wat ga jij doen

Om je werk goed te kunnen doen, begin je bij Cendris altijd met een inwerktraining die wij voor jou betalen. Hier leer je alle ins en outs van de Nederlandse Loterij, van de systemen waarmee je gaat werken, hoe je ontevreden klanten weer blij maakt en wie van je collega’s de koffie zwart drinkt. Training succesvol afgerond? Dan ben jij ready-to-go om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jij wordt gebeld of gemaild met de meest uiteenlopende vragen. Het kan gaan om een lot dat is kwijtgeraakt, de uitkering van prijzengeld, een adreswijziging die doorgevoerd moet worden of iemand die zijn of haar winkansen wil vergroten. En af en toe komt er ook een klacht voorbij, bijvoorbeeld over afschrijvingen die onjuist zijn. Deze gesprekken kunnen wel eens pittig zijn, maar gelukkig zie jij het als een uitdaging om weerstand om te buigen naar begrip. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen. Op het moment dat je helemaal bent ingewerkt, is het ook mogelijk om je werk vanuit huis te doen.

Startdatum & werktijden
Elke maandag start er een betaalde inwerktraining van vijf werkdagen. Na de betaalde training kan je binnen de volgende tijden aan de slag:

 • Maandag t/m vrijdag: 09:00 en 21:00 uur
 • Weekend: 10:00 en 17:00 uur

Wat bieden wij

 • Brutosalaris van € 9,48 per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen;
 • Hier bovenop komt nog de bonusregeling van NLO, opbouw van vakantiegeld, vakantie uren en reiskostenvergoeding;
 • Betaalde inwerktraining, zodat jij alle vragen van de bellers kan beantwoorden;
 • Doorgroeimogelijkheden tot coach, trainer, floormanager en teammanager;
 • Spaar voor leuke uitjes, cadeaukaarten en meer met de Cendris Coins;
 • Kies zelf hoeveel uren je werkt: van 16 tot 40 uur per week;
 • Werk in ons dynamische en moderne kantoorpand in Rotterdam óf lekker vanuit huis.

Wat vragen wij

 • Minimaal mbo-3 werk- en denkniveau;
 • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift, aangezien je af en toe ook bepaalde afspraken gaat bevestigen op de mail;
 • Met jouw inlevingsvermogen, klantgerichte en enthousiaste instelling, weet jij hoe je vragen en problemen op een leuke en goede manier kunt oplossen;
 • Jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat met klanten en collega’s.

Voor welk bedrijf werk je

Via Cendris ga je aan de slag voor onze nieuwe opdrachtgever de Nederlandse Loterij. Samen met je collega’s kan jij er dus voor zorgen dat dit project een succes wordt én dat er een gezonde en gezellige sfeer heerst op de werkvloer. Cendris geeft je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan het succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

100% kans op een baan? Solliciteer nu
Solliciteer via de button en je hoort binnen 2 werkdagen van ons. Heb je nog vragen over de functie, de inwerktraining of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jonna Visser, coördinator Recruitment. Mail: nederlandseloterijen@cendris.com of bel: 06- 4054 1051. Hopelijk tot snel!

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures