Werken bij Cendris - bekijk de vacatures

Klantenservice medewerker 16-40 uur

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
28 uur per week
€ 9,48 per uur

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker beantwoord je vragen van klanten van de Nederlandse Loterij. De vragen die je krijgt lopen uiteen. Een adreswijziging, verloren lot of speluitleg: het komt allemaal voorbij. Jij helpt elke klant die je spreekt op een vlotte, vriendelijke en enthousiaste manier. Door goed te luisteren, weet jij precies welke kant een gesprek opgaat en kun je deze altijd in de juiste richting sturen. Of dat nou een oplossing of aanbod is. 

Wat je precies moet zeggen, leer je tijdens een betaalde training. In vijf werkdagen leer jij alles wat je moet weten over de Nederlandse Loterij, de systemen waarmee je werkt en hoe je het best een gesprek kunt voeren. Maar ook na de training staan er collega’s, coaches en je teammanager voor je klaar. Samen komen jullie er altijd uit. 

Training en werktijden
Elke maandag start een betaalde training van vijf werkdagen. Na je training kun je tussen 16 en 40 uur per week aan de slag. Hoeveel dat er precies worden en op welke dagen, is helemaal aan jou. Doordeweeks is de klantenservice van NLO open van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wat bieden wij

 • 16-40 uur per week: jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken
 • € 9,48 bruto per uur. Jonger dan 21 jaar maar minimaal 18 jaar? Dan gelden de jeugdschalen.
 • Flexibele werktijden: maandag t/m vrijdag 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend 10:00 tot 17.00 uur. Thuiswerken is ook mogelijk.
 • Bonusregeling plus reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld én -uren.
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen.
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.).

Wat vragen wij

 • Startdatum: elke week is er een betaalde training van 5 werkdagen.
 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Ervaring is niet nodig.
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij gaat makkelijk en graag het gesprek aan met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Enthousiast, klantgericht en met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen.
 • Nederlandse taal: omdat je soms ook afspraken bevestigt via de mail, is het belangrijk dat je goed bent in Nederlands spreken en schrijven.

Voor welk bedrijf werk je

Je gaat werken bij Cendris. Een mooie club vol aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel. Die openstaan voor nieuwe ideeën en ze zelf ook aandragen. Teamplayers die samen voor het beste resultaat gaan. Bij Cendris geven we je de ruimte en flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. En in dit geval doen jij en je collega’s dat voor de Nederlandse Loterij. 

Interesse? Voor inhoudelijke informatie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jonna Visser, coördinator Recruitment via 06- 4054 1051 of nederlandseloterijen@cendris.com. Solliciteren kan via onderstaande knop. Hopelijk tot snel!

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures