Klantenservice medewerker Leeuwarden

Medewerker klantcontact VGZ

Standplaats Rotterdam
Vakgebieden Klantteams
Opleidingsniveau HBO MBO
Dienstverband Uitzendwerk
Uren per week 12 uur per week
Salaris €10,50 per uur

Wat ga jij doen

Als medewerker klantcontact handel jij telefoongesprekken met vragen van verzekerden af. De vragen kunnen onder andere gaan over: premies, vergoedingen, het verplicht eigen risico en de dekkingen van de zorgpakketten. Je hoeft vooraf natuurlijk nog niet alle ins en outs over de verschillende verzekeringen te weten. Hier krijg je een uitgebreide inwerktraining voor, die wij voor je betalen. Na het afronden van de training ben je op de hoogte van alle systemen, de werkwijze en de organisatie waarvoor je gaat werken en kan je zelfstandig aan de slag. Ook je Wft-diploma, die je nodig hebt voor deze functie, kan je betaald via ons behalen. En het staat ook nog eens super op je cv!

Wanneer je zelfstandig aan de slag gaat speel je in op de vragen, behoeften en gevoeligheden van de klant. Vanuit jouw eigen expertise en betrokkenheid, vind jij het antwoord op hun vraag. Terwijl je de klant advies geeft, werk je ook een kort gespreksverslag uit. Als de verzekerde dan nog eens terugbelt, weet een andere collega ook precies wat er eerder besproken is. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen.

Werktijden
Deze baan is ideaal te combineren met je studie, het huishouden of een andere bijbaan vanwege de flexibele werktijden.  De openingstijden van ons kantoor zijn: maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 18:00 uur. En zaterdag: 08:00 uur – 16:00 uur. Tijdens onze ‘piek’ (half november tot eind december) zijn we doordeweeks langer open tot 20:00 uur.

Wat bieden wij

Als medewerker klantcontact voor VGZ bieden wij jou het volgende:

 • Salaris van € 10,50 bruto per uur. Jonger dan 21? Dan gelden de jeugdschalen
 • Na vier maanden al salarisverhoging: € 10,71 per uur
 • Werk wanneer het jou uitkomt: doordeweeks, ’s avonds, overdag of in het weekend
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, reiskostenvergoeding, bonussen en meer
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes uit, mooie cadeaus en meer
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Wat vragen wij

 • Wft Zorg-diploma behaald of je wilt deze (volledig betaald) via ons halen
 • Tenminste 12 uur per week beschikbaar
 • Met jouw service- en klantgerichte instelling maak jij elke klant weer blij
 • Interesse en affiniteit met verzekeringen of de zorg is een pluspunt, zodat je makkelijker advies kan geven en mee kan denken met de klant

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor jou als collega. Jij krijgt de kans om je talent te ontdekken. Om jezelf verder te ontwikkelen. Met trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werk je voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken, zoals T-Mobile, Eneco, VGZ en Menzis. Op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Zo past deze baan perfect in jouw leven.

Alles op rolletjes... en solliciteer!
Zie jij jezelf wel werken als medewerker klantcontact voor Coöperatie VGZ in Rotterdam? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met het recruitmentteam via werkenbij@cendris.com.

De vacature 'Medewerker klantcontact VGZ' is niet langer beschikbaar.

Vragen?

Recruitment Team VGZ