Klantenservice medewerker Leeuwarden

Parttime klantenservice medewerker T-Mobile Thuis

Standplaats Eindhoven
Vakgebieden Klantteams
Opleidingsniveau HBO VWO
Dienstverband Uitzendwerk
Uren per week 20 uur per week
Salaris €9,44 per uur

Wat ga jij doen

Om je werk goed te kunnen doen, begin je bij Cendris altijd met een inwerktraining. Die wij voor jou betalen. Hier leer je alle ins en outs van T-Mobile Thuis, van de systemen waarmee je gaat werken, hoe je boze klanten weer blij maakt en wie van je collega’s de koffie zwart drinkt. Training succesvol afgerond? Dan ben jij ready to go om zelfstandig aan de slag te gaan.

Klanten van T-Mobile Thuis kunnen jou bellen, mailen of bereiken via social met allerlei vragen over internet, televisie en telefonie. Van een vraag over de status van een bestelling tot hulp bij de installatie van een nieuwe smart tv. Alles komt voorbij. Ook klachten komen helaas wel eens voor, maar jij ziet deze gesprekken juist als een uitdaging. Jij maakt de klant namelijk weer blij door met een passende oplossing te komen. Kom je er zelf even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen. Op het moment dat je helemaal bent ingewerkt, is het ook mogelijk om je werk vanuit huis te doen.

Werktijden
Of je nu nog studeert, in de avonduren wil bijverdienen of een baan zoekt voor als de kids op school zitten: deze baan is ideaal te combineren met jouw leven, want de werktijden zijn erg flexibel:

 • Om te bellen: maandag t/m zaterdag: 07:00 uur – 22:00 uur.
 • Voor webcare: maandag t/m zaterdag: 07:00 uur – 00:00 uur.

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker T-Mobile bieden wij jou het volgende:

 • Salaris van € 9,44 bruto per uur. Jonger dan 21? Dan gelden de jeugdschalen
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie-uren, reiskostenvergoeding, bonussen en meer
 • Bepaal zelf hoeveel uur per week je werkt (tussen de 20 en 36 uur per week)
 • Na een tijdje kan je ook vanuit huis werken; lekker in je chilloutfit
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur
 • Doorgroeimogelijkheden tot coach, trainer, floormanager en teammanager
 • Cendris Talent Lab: schrijf je in voor losse opdrachten en projecten buiten je bijbaan om

Wat vragen wij

 • Minimaal 20-28 uur beschikbaar. In overleg kan je ook 16-24 uur per week werken. Of juist fulltime aan de slag gaan (36 uur per week)
 • Met jouw service- en klantgerichte instelling maak jij elke klant weer blij
 • Technische affiniteit en de wil om te weten hoe iets werkt, is handig om te hebben. Zo kan je de vragen van de klant nog beter beantwoorden

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor jou als collega. Jij krijgt de kans om je talent te ontdekken. Om jezelf verder te ontwikkelen. Met trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werk je voor een van de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken, zoals T-Mobile, Eneco, VGZ of Menzis. Op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Zo past deze baan perfect in jouw leven.

Alles op rolletjes.. en solliciteer!
Zie jij jezelf wel werken als klantenservice medewerker voor T-Mobile Thuis in Eindhoven? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met het recruitmentteam via werkenbij@cendris.com.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de vacature: Parttime klantenservice medewerker T-Mobile Thuis

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een aantal velden op deze pagina verplicht. Deze zijn aangegeven met een *. De optionele velden kun je leeglaten maar hoe meer informatie je ons geeft, hoe makkelijker wij jouw reactie in behandeling kunnen nemen. Neem dus even de tijd om precies te in vullen wat je aan ons wilt laten. Succes!

 
 
 
 
 

Vragen?

Recruitment Team T-Mobile